Атрибутика для школярів: головне не нашкодити

9
0

Підготовці дітей до школи завжди приділяється особлива увага. Батьки ретельно підбирають дітям одяг, купують зошити, ручки, щоденник і так далі.

Найчастіше шкільну атрибутику купують з урахуванням інтересів і переваг дитини. Але є речі, до покупки яких варто підходити набагато серйозніше. Наприклад, рюкзаки для школи необхідно вибирати з урахуванням того, що дитині, тобто дитячому організму, доведеться носити його на своїй спині практично кожен день по кілька годин. Тому, щоб підібрати вдалу модель, необхідно дотримуватись певних рекомендацій. Адже незважаючи ні на що, здоров'я дітей завжди має залишатися на першому місці.

На що звернути увагу при покупці шкільного рюкзака

Вдалим придбання цього обов'язкового атрибута для будь-якого школяра, можна назвати тоді, коли зіллються воєдино кілька факторів. В першу чергу, портфель повинен відповідати всім ортопедичним вимогам. Тобто необхідно вибирати з моделей, оснащених ортопедичними спинками. Ця найважливіша деталь допомагає правильним чином розподілити навантаження на хребет дитини. Це допоможе уникнути такої проблеми, як сколіоз, який найчастіше розвивається саме у школярів початкових класів. Тут також важливо стежити за загальною вагою рюкзака, який не повинен перевищувати 10 відсотків від маси дитини. Провідними світовими експертами також визначені такі параметри, як ширина лямки дитячого ранця - не вужче чотирьох сантиметрів, але не ширше п'яти. Ще один критерій, який можна вважати обов'язковим - матеріал підкладки спинки рюкзака. Це повинна бути тільки натуральна тканина, що запобіжить надмірне потовиділення. Також можна звернути увагу на такі характеристики, як стійкість до забруднень, водонепроникність і дизайн. Все-таки для кожної дитини дуже важливо, як виглядає його рюкзак, що про нього скажуть однолітки. Цей момент не варто упускати.

Як і де вибирати рюкзаки для школи

З метою економії фінансів і часу вибирати дані атрибути зручніше в спеціалізованих Інтернет-магазинах. На сьогоднішній день практично всі провідні виробники дотримуються строгих правил і вимог до дитячих товарів. За цим стежать і сумлінні магазини, що реалізують ці товари. Тому, купуючи товар в перевіреного продавця з бездоганною репутацією, єдине, що залишається - вибрати рюкзак, який сподобається дитині.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також