Audi розсекретила фото нових моделей (ФОТО)

2
0

Малюнки одразу двох нових моделей машин опублікувала Audi. Вони будуть представлені в цьому і початку наступного року.

Audi опублікувала малюнки відразу двох своїх нових моделей, які будуть представлені в цьому і початку наступного року. Найбільший практичний інтерес викликає А3 наступного покоління, що буде випускатися не тільки як три-і п'ятидверний хетчбек, але і як кабріолет і, увага, в кузові седан.

Хоча поява седана А3 вже не повинна викликати у нас шок, адже ще в березні на автосалоні в Женеві німці показали концепт подібної моделі. Але мало хто вірив, що седан А3 дійсно піде у виробництво. У Європі маленькі седани не користуються попитом (покупці віддають перевагу більш практичним хетчбекам). Але зараз виробники повинні думати не тільки про Європу та США, але і про Китай. А в цій країні, яка є найбільшим у світі авторинком, седани поза конкуренцією. Особливо коли мова йде про преміум-бренди.

Іншою новою моделлю є R8 GT Spyder. Це полегшена версія родстера R8, яка отримає мотор V10 об'ємом 5,2 літрів. Такий же силовий агрегат зараз вже ставлять на R8, але не треба забувати, що R8 GT Spyder буде майже на 100 кілограм легше R8 V10 Spyder. Вперше ми зможемо побачити R8 GT Spyder в червні цього року на 24-годинних гонках в Ле-Мані. Проте Audi хоче почати і відкритий продаж цього суперкара - за попередніми даними, всього буде зроблено 333 R8 GT Spyder.

Слід зазначити, що нещодавно з'явилися чутки про те, що компанія Audi збирається представити своє власне велике позашляхове купе, яке б склало конкуренцію BMW X6. Британське видання AutoExpress опублікувало перші комп'ютерні малюнки нової моделі. В основі нового Audi, який наразі називають Q6, буде лежати та ж платформа, на якій створені Volkswagen Touareg, Audi Q7 і Porsche Cayenne.

Але при цьому з налагодження ходової Q6 буде набагато ближче до Cayenne, ніж до комфортабельного Q7. Крім того, Q6 виявиться менше Q7, але при цьому втрату в практичності та вільному просторі (наприклад, ззаду там буде два окремі крісла) ця машина буде компенсувати своєю красою.

Під капот Audi Q6 крім стандартних моторів будуть ставити і гібридну силову установку. Мало того, не виключена і поява 4,0-літрового агрегату V8 з наддувом, який видаватиме порядку 520 к.с. Очікується, що прем'єра концепту Q6 пройде вже в цьому році. Але на конвеєр автомобіль потрапить не раніше другої половини 2012 року.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також