Аваков готовий жорстко карати "євробляхерів", які перекрили дороги

8
19

Міністр МВС Арсен Аваков на своєму каналі у Твіттері повідомив, що ліберальна лояльність до «євробляхерів» закінчилася і розпочинається негайне розблокування усіх заблокованих доріг. Усіх непокірних поліція буде карати жорстко.

Станом на 21 вересня у поліції вже відкрито 5 кримінальних проваджень у Рівненській, Черкаській, Чернігівській та Житомирській областях за фактом блокування транспортних комунікацій в рамках статті 279 КК України.

Також у поліції закликають водіїв не розмитнених авто розблокувати дороги і проводити акції протесту у рамках правового поля, не порушуючи прав інших громадян.

Як повідомляє директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко працівники поліції будуть діяти лише у рамках закону. Теж саме стосується і мітингувальників, адже ніхто не забороняє їхнє Конституційне право на мирний протест, але тоді коли мітингувальниками порушуються Конституційні права інших учасників ( у цьому випадку позбавлення права на вільне пересування)

Дивіться також: Рух на трасі Київ-Чоп у Нижніх Воротах відновлено. Поки до обіду

Коментарі

Ч
Чучундрий

Не люблю Авакова, но как и в случае с Музычко, поддержу. Перекрытие общественных трасс это преступление с одной стороны и неудобство для непричастных к проблеме лиц с другой. Если какой-нибудь водитель получит любого рода ущерб из-за блокировок и пойдёт сжигать эти евробляхи, он будет прав.

С
Слава

Закрити цей мусор ! Накупують сміття всяке та ганяють поселах! Без прав! Поліція незнаю куди дивиться на ці машини ніхто немає документів!! Зробить якесь ДТП втиче ніхто його незнайде !

ЗР
закарпатський русин

Мій колега словак купив собі авто з Німців та заплатив 150 євро страховвку на рік і розмитнення 500 євро і все а у нас кілько машина стоїть тілько і розтаможка а може ще і більше!!!

О
Олексій

Щодо водіїв бляшанок - у європейських країнах такі "протести" розганяються водометами, а хто возбухає - той платить штрафи і отримує строки. Чому поставки товарів мають залежати від купки імбецилів? Перекривання доріг міжнародного значення - це чиста диверсія проти інших українців. Хочуть перекривати - хай собі кисень перекриють, або дороги під ВРУ чи АПУ.

О
Олексій

Аваков клоун

П
Правдоруб

Вибачте мене. Я лошара.Я попутав.

В
Вишиватнік

Аваков, введі войска!

Р
Редакція

Коментарі під ніками "ллл","ваня","123","брр","1234" написані з однієї IP адреси. Ця IP адреса буде передана в СБУ.

Л
Ллл

Давно пора розігнати. Стадо неробів. , 4роки тому вже одні доскакалися, доперекривалися.. І шо маємо? По новому да? Ви ще дебільну за ульку проголосуйте та зажиєте.

В
Ваня

Нахер розігнати

С
Сирога

Свобода закончилась - начинаются будни дэрьмократии

ПД
Правдоруб до "тупого"

Таких як ти дебілів на стовпах вішати догори ногами треба. Ви скоти під гаслами "тарифи, за ціни на паливо, за вирубку лісу" хочете вирішити питання "узаконення" свого металобрухту, більшість з яких вже давно має бути ВИЛУЧЕНА за порушення митних правил - сплив термін перебування, бо не кожен баран має можливість через 5 діб перетинати кордон щоби знову ввезти свій, як хтось вже написав - "ЄВРОБУДАР". ЧОГО ЦЕ Я ПОВИНЕН,той хто купив законним шляхом автівку та поставив на облік, ЧЕКАТИ, бо ви скоти та ЕМБІЦИЛИ "перекрили" трассу??? Та мена наSSRати на вас халявщиків, станьте перед верховною ЗРАДОЮ та пікетуйте її поки невсеретеся!!! Але ж ви боїтеся бо там поліція наваляє вам швиденько, от і йдете hернею займатися та людям портити життя...скоти ви конченні!!!

Т
Тупий

які ви барани, вам сказали "евробляха" і виначинаете за машини говорити, там стоять не лише за вирішення питань з розмитнення, а за тарифи, за ціни на паливо, за вирубку лісу.

Д
дд

А кто авакова карать будет

П1
підтримую 123 та1234

все правильно сказали

1
123

Ідіть придурки під верховну раду і не заважайте іншим своїми євробударами! 2 години сьогодні не могли проїхати ізза наркоманів шо там стоять.

1
1234

Повністю підтримую!!! Чому мій бізнес і поставки товару в ці складні час мають залежати від шайки окремих які знали що купують і зараз простим людям ускладнюють і так складні часи. Тим кому неподобається - пряма дорога в Київ. Чому не бастували коли газ підняли до небес???????????? Я нічого не мав проти євроблях але тепер тільки негатив через ваші дії.

1
123

а чого вже непалять свої машини,шо вже кончився флешмоб

В
Віталій

Шось мені підказує, що ця влада не переживе цю зиму. А зима вже скоро...

Читайте також