Аваков почав виправдовуватися: Переведення Шаранича в Київ – це "2 сходинки вниз по ієрархії"

1
6

Про це очільник Міністерства внутрішніх справ написав на власній сторінці в соцмержі.

Переведення екс-керівника УМВС Закарпаття Сергія Шаранича на роботу в столицю в Департамент карного розшуку МВС України викликало хвилю обурення в соцмережах та негативних коментарів в бік Арсена Авакова. У відповідь на один з них Міністр написав наступне: «Бывший начальник переведен формально в департамент уголовного розыска в Киев - это прямо скажем две ступеньки вниз по иерархии. Сейчас он проходит проверку по известному делу. Пройдет - будет работать - не пройдет -нет. Учитывая, что знаю немного больше Вас информации - с клеймами я бы подождал итогов расследования».

Нагадаємо, що в суботу, 18 липня, під час представлення нового керівника закарпатської міліції Сергія Князева, Арсен Аваков повідомив про переведення Шаранича до Києва на нову посаду.

Коментарі

О
олеся

Да,видимо хорошо Шаранич прикормил Авакова,что тот в "в глазе бревна не видит".Давайте все будем херячить на работе,авось повезет и повисят как єту тварь продажную,которая год разваливала милицию Закарпаття!!!Не забудьте также товарищ Аваков о правой руке Шаранича - Гецке И.И- и дайте ему медаль за кришование всей контрабанди на Закарпаттье.Вместо того,что б гнать в шею этих "оборотней в погонах" их жопи надежно прикрывают .ПОЗОР Товарищ Аваков.Вся Закарпатская область выражает вам свое полное презрение!!!если не будет проведено полноценное служебное раследования,то ваши слова о ботьбе с коррупцией которая расцвела во время "царствования" Шаранича останутся только словами и не более...

Ч
Читач

Шаранича в АТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Вам, пане Аваков, не соромно????? В будь-якій іншій державі міністр сам пішов би у відставку. А Ви Шаранича до себе під крило. Це жах!!!! "На дві ступені нижче" Фу! Мені соромно за такого міністра. ПАНЕ ПРЕЗИЗИДЕНТЕ!!! Ви, часом не з одної тарілки борщ їсте з Аваковим! Невже можна допустити таке? І, будь ласка, забитайте військових з Закарпаття!!!! Дайте нам спокійно працювати.

В
вуйко

злодій бандюка видить здалека

П
прыщ

когдаже этого бандюка Авакова обортня посадят? клейма на этой мрази негде ставить, прийдет и его срок дай бог чтобы судили его на Майдане, думает что все сойдет с рук?

6
666

Да по суті все вірно Авакич відповів... Рішення суду не має, а за припущення не звільнишь...

Д
Думки

З Аваковим і так все ясно... до президента - Якщо моя память мені ще не змінює , то пан президент щиро та на всю країну обіцяв що "АТО " ( а для простого люду назвемо справи своїми іменами - ВІЙНА , закінчить він її за 3 місяці! Дозвольте спитати - вона вже закінчилася ??? Дозвольте Вас особисто спитати - Чого війна ще триває ? Чого моїх закарпатців везуть на пушечне мясо вогонь тушити та моцкаля відбивати коли закарпаття від луганщини на 3000 км знаходиться ?Військових в сусідніх областях більше нема? Чи ви маєте якесь логічне пояснення матерям які отримують додому своїх дітей на закарпаття мертвими? Чи Ви людина свого обіцяного слова ? Ми закарпатці, Вас щиро просимо, зайнятися своїми обіцяними словами та якомога швидше закінчити війну вибудувавши між україною та росією бетонну стінку в 8 метрів висоти та 6 метрів ширини ВЗДОВЖ всього кордону !за їхнє вторгнення та брехливу поведінку ми їх більше не поважаємо! Бетон ще найдеться. А НА закарпатті ми розберемося гадаю самі! Дякую

Читайте також