Аваков призначив службове розслідування по Шараничу

14
9

Про це міністр повідомив у соціальній мережі у коментарях під новиною щодо вимагання хабаря в розмірі $3000 від співробітника міліції за підпис рапорта про відставку.

Відповідне публічне звернення до міністра Авакова було оприлюднено сьогодні Підполковник міліції звернувся до Авакова, бо Шаранич вимагав у нього $3000 за підписаний рапорт

 

Коментарі

Г
Гобі

Балога під-с це все зрозуміло що це на Шаранича він зробив заказ але і сам Шаранич не такий білий і пушистий як він себе асоціює. У Львові всі менти уже тиждень п'ють зато що Шаранич та Гецко із своєю гоп-стоп компанією перейшли на Закарпаття. Закарпатці чекайте такси від вказаних перевертнів. Для Вас Львівські такси будуть не підйомні а тому заробляйте бабки і готовте н отдачу

В
Вася

Шаранича ГЕТЬ! З такими прихвостнями авторитет міліції ніколи не зміниться.

U
uhjvflzyby

Призначення Шаранича - плювок в обличчя "Небесній сотні"...брудний, скандальний, корупціонер..Тьфу, аж соромно..

А
адвокату

Не несіть бред. При чому тут хлопці з Мукачева. Хіба ж вони з Києва терміново прилетіли до Закарпаття? І взагалі,яка їм від цього користь? Впевнений,що названі Вами особи зовсім не знайомі із заявником,навіть його в очі не бачили. Не варто Вам у такий спосіб захищати Шаранича. Він вже одного разу "погорів" на хабарі,але напевно своєчасно відкупився і залишився безнаказаним,а тому і продовжує й надалі такі собі "викрутаси".Це досить велика ганьба та зовсім неприпустимо для керівника міліцейського відомства,яке повинно боротися з корупцією та хабарями,іншими правопорушеннями. Своїми протиправними діями він підірвав авторитет не тільки закарпатської міліції,а і в цівлому по Україні.Якщо він до хабара не причетний,нехай звертається до суду із позовом про захист честі та ділової репутації.Чи з цього приводу він наважиться таке зробити покаже час.

Ю
юю

Та там і начальник міськвідділу не святий.

K
konoval

Коноваленко О. - це ......., даже палець не піднімається над клавіатурою, щоб коментувати заяву цього м'яко кажучи "перевертня" в погонах. А пан Аваков хай із своїх джерел отримає інформацію про Коноваленка О. і тоді на мою думку дасть наказ відкрити провадження проти цього бандита і провокатора.

А
адвокат

Увага ! Народ, повірте мені, що нібито "вимагання хабара", це обкатка нової технології для компроментування керівників області, які призначені на Закарпатті всупереч волі хлопців з Мукачева, або тих, котрих треба люструвати на замовлення. Думаю, що подібні заяви про вимагання хабаря ми ще почукємо стосовно інших не піддатливих керівників області.Комусь можливо крадіжку приклеяють,а декого гвалтівником зроблять... Однак, це не дасть щодного результату і Шаранич залишиться на посаді.... На місці Шаранича потрібно звернутися в суд про захист ділової репутації і честі , щоб цей куплений горе-заявник відшкодував йому моральну шкодцу.

Я
яяя

а хто такий чесний підполковник коноваленко о.?

К
комент

Після службового розстеження Шаранича гнати з органів міліції без права оформлення пенсії.Шахрай і злочинець. Не соромно йому дивитися підлеглим в очі? А взагалі це у нього не перший випадок,тому і совість втратив. Нехай міліція Закарпаття за його протиправний та ганебний вчинок відмиває плями та доказує народу,що вона є порядною. Хто повірить таким вартовим правопорядку? Аж ніхто.

Читайте також