Аваков закликав негайно взятися за авто на іноземній реєстрації

3
10

За його словами ситуація з такими автівками потребує врегулювання, аби не завозили "весь мотлох, який є", але й не було жорсткого фіскального тиску.

На думку Арсена Авакова у країні, яка воює, необхідно зупиняти і перевіряти машини на іноземних номерах.

— Як міністр внутрішніх справ я повинен гарантувати функцію безпеки, тому я і кажу, що більший контроль дасть більшу безпеку, але разом із вами я виступаю за те, щоб права не порушували", - зазначив голова міністерства в ефірі програми "Право на владу".

Він запропонував боротися з людьми, які завозять автівки під виглядом транзиту, а насправді хочуть залишити їх тут назавжди. А фіскальна служба повинна запропонувати відповідні механізми.

Раніше повідомлялося, Кабмін запропонував ставити на облік без зміни реєстраційних документів та номерних знаків країни їх реєстрації транспортні засоби, тимчасово ввезені в Україну більш ніж на 90 днів.

Але, як зазначають експерти, виконати цю процедуру може виявитися важко для 90% тих, хто їздить на нерозмитнених автомобілях.

Нагадаємо, 236 тисяч авто на єврономерах знаходяться в Україні незаконно. За 10 місяців в Україну було ввезено 865 тисяч транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

З них майже 681,6 тис. авто ввезено у режимі "транзиту" та майже 183,4 тис. автомобілів – у режимі "тимчасового ввезення".

Коментарі

М
Мукачівець

Пока что этот законопроект в ВР даже не смогли проголосовать чтобы поставить на порядок денный, не говоря уже про его рассмотрение и принятие. Законопроект подано КМУ в ВР еще 14.11.17р.

Г
гость

Ввести порядок как в Израиле. При временном въезде на таможне оставляется залог в размере таможенной пошлины. При своевременном выезде залог полностью возвращается. При задержке с выездом залог немедленно перечисляется в госбюджет, причем, не по решению суда, а в соответствии с законом. Все, порядок будет обеспечен на 100%.

А
анна

Господи змилосердися над нами накорми вже сих міністрів оби не пили з народа кров

КЙ
кочало йовжі йовжійович

дам за свого цурбака украині штуку йиврів. булш ані нагодоу

О
Олег

Тепер ми подбали про вас....... Катайтесь на здоровя!!!! Ми вже всі бумаги оформили вмісто вас щоб не создавати вам труднощів.... Тепер вам залишило просто платити 10 років щомісячно по 10000грн за найсучасніший і найкомфортніший автомобіль в світі!!! Та шо там в світі... В ГАЛАКТИЦІ.. Даже інопланітяні виберають ЗАЗ!!!!

О
Олег

Они мають закрити всі канали з евро номерами... І розтаможками.. А дале обовязати кожну сімю взяти в кредит на 10років одну з найсучасніших і най комфортніших автомобілів марки ЗАЗ на вигідних умовах ВСЬОГО 48% річних тому що сучасна держава і влада торбуеться про кожну сімю і в кожноі сімі повинен бути автомобіль марки ЗАЗ!!!!!

СЧ
Свуй чоловік

Аваков хоче припинити ввезення з закордону авто жешевих бо його бізнес автосалонів страждає Скотина

М
Місний

да они скорше у бюджет 2018 введуть статтю в розходи на боротьбу з еврономерами для мвд, як зроблять розтаможку людську, то кілько нараз неробів стане жити на самі зарплати, шо роблять на границі, поліції і тд, та то страшний сон для таможника і мента

Ф
ф

пот шумок і міністр ангеликом хоче упозірувати А ТО ШО МУ МАЛИЙ АВАКОВ РЮКЗЯКИ ПО КОСМОС ЦІНАМ ПРОДАВАВ ТО НИВИДИТЬ НЕМЗА АВАКІВСЬКА У АТО НАЙ ІДЕ ТА ТАМ НАЙ МАШИНИ ПЕРЕВІРЯТЬ МАРГА КИЇВСЬКА ЯК І ВСІ КИЇВСЬКІ МЕРЗОТНИКИ . ПОВНОСТЮ СОГЛАСЕН З ПОПЕРЕДНІМ КОМЕНТАТОРОМ МІСНИЙ ТИ ПРАВ АДЕКВАТНА РОЗТОМОЖКА І НИЙЕ НИЯКИХ ПРОБЛЕМ . В ТОМУ ТО І СИДИТЬ ПОДВОХ ОНИ ТО ПРИДУМАЛИ І ОНИ НА ТОМУ ПІАРЯТЬСЯ УРОДИ крапочка

М
Місний

а слабо зробити адекватну розтаможку і не треба болобо жебрати у мвф гроші, но у нас усьо йде через сраку иншак немож народ кидати на бабки под масков мвф, тоди і газ никобо не вимагав поднимати і так звану пінзійну реформу робити, хотя київські небораки шось бо придумали як народ нафітькати на їх гроші, е уже хочуть чилядь заставити платити за упаковку у якій їв продавуть товари, скоро стане популярно купувати у міхах і на розвес товари, а за молоком будеме опять з кантами ходити.

Читайте також