Аварію на газовій свердловині поблизу с. Руські Комарівці ліквідовано (ВІДЕО)

38
3

За повідомленням ПАТ «Тисагаз», о 17:00 18 листопада особовим складом ДП «Воєнізованої аварійно-рятувальної (газорятувальної) служби «ЛІКВО» НАК Нафтогаз України аварію, яка сталася під час буріння газової свердловини з послідуючим викидом незначної суміші природного газу ліквідовано, саму ж свердловину загерметизовано.

До аварійно-відновлювальних робіт залучалося вісім одиниць техніки та 33 людини особового складу від Управління ДСНС у Закарпатській області, аварійно-рятувальної (газорятувальної) служби «ЛІКВО» НАК Нафтогаз України, екстреної медичної допомоги та УМВС у Закарпатській області, повідомляє Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Коментарі

!
!"

а де телебачення!!! ау!!!!! ау!!!

?
?

мож подумати нам скажуть, що нас потравили, та нараз їхню базу закриють

F
f8

Я просто немаю слів. Якась амерекашка видобуває в газ і продоє закардон а ми моємо купля газ в росії у пять раз дороже. Інтересно чи це все лигаль тому що це на фотках виглядоє темчасо. Грязно ужасно могли той бурян забрати. Так може бути лише у нас. В дугій країні люди вийшли на мітінг і недоли робити таку безобразі. А наші дома гузицю гріють. а потом ревуть що ми так поганоживио

Читайте також