AVE добралося до Залужжя

9
0

Село Залужжя стало двадцять другим населеним пунктом Мукачівщини, де розпочато централізований вивіз сміття. Послуги відповідно до конкурсного відбору виконавців послуг з вивезення побутових відходів, який був проведений на початку року Мукачівською райдержадміністрацією, надаватиме ТОВ «AVE-Мукачево».

 

На думку Залужанського  сільського голови Василя Симочко, система централізованого збору побутових відходів допоможе вирішити проблему стихійного засмічення території населеного пункту, а також уникнути  появі несанкціонованих звалищ. Саме тому, під час нещодавньої колегії Мукачівської райдержадміністрації він звернувся до керівників районної влади допомогти з прискоренням початку роботи ТОВ «AVE-Мукачево» на території сільської ради. 
 
За сприяння голови Мукачівської райдержадміністрації Іллі Токаря проблему вирішити вдалося менш ніж за тиждень. Уже з вівторка, 04 жовтня,  працівниками ТОВ «AVE-Мукачево» спільно з громадським активом села розпочата робота  із укладання договорів про надання послуг із  вивезення сміття з приватного сектору, бюджетних установ, організацій та торгових точок. На сьогодні вже підписано близько чотириста договорів із місцевим населенням. 
 
Також до кінця цього тижня  ТОВ «AVE-Мукачево» розпочне працювати у селі Завидово.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також