Avellana Gold заявляє про спробу рейдерського захоплення активів золоторудника на Берегівщині

8
7

Міжнародний інвестор з цього приводу навіть звернувся до президента України.

Компанія Avellana Gold працює в Україні з 2016 року, а саме інвестує в розробку поліметалічних руд на Закарпатті. Та тепер у компанії заявляють, що група рейдерів намагається заволодіти їхніми активами. Відповідне звернення представники інвестора направили і до Президента України.

"Ми спрямували відкритий лист до пана президента, міністра внутрішніх справ та всіх високопосадовців України з проханням вжити всіх законних заходів, підтримати нашу гірничовидобувну інвестиційну компанію і зупинити спроби залякати наших працівників. За вашої підтримки, ми серйозно налаштовані продовжувати інвестувати в проект, що в короткостроковій перспективі повністю забезпечить промислові потреби української економіки у виробництві деяких промислових та дорогоцінних металів", - йдеться в офіційному повідомленні Avellana Gold.

В офіційному зверненні йдеться про те, що особи, які представляють компанію BVI Cengart Financial Inc. (Олександр Маштепа, Дмитро Зайцев і Володимир Гуртовий) публічно заявили про себе як інвестори Мужіївського родовища, що належать Avellana Gold. Також вище згадані особи в Україні є фігурантами декількох кримінальних справ.

Наразі вже відправлено звернення до Президента України, а також до правоохоронних органів. Повідомлено про всі намагання захватити активи компанії. Повідомлено і про те, що група невідомих осіб намагалася пробратися на територію фабрики у Мужієві.

Нагадаємо, що американський інвестор Avellana Gold обіцяє добувати поліметалічну руду за дотримання усіх екологічних умов.



Коментарі

В
Вася

Дайте спокій народу Скільки ще можна отруїти? Гойра КМКС ми з вами!

М
Мужай

До Лоці! Чому ти тут провокуєш і пишеш брехню? Чому ти хочеш ввести в оману простих людей? Брензович завжди стояв біля і за нас. У нас шахта вже давно велика проблеме і тільки одна організація займався і займається цим питанням і захищає інтереси постих людей -це КМКС

Т
Тарас

Не пишіть Будь Ласка дурницю. Брензович одна людина хто у нас дійсно захищає інтереси Угорців. КМКС вже давно займається Мужійського проблемою. Вони стоять вони стоять на стороні людей. І в Мужієві не тільки Угорці живуть а також Українці. За їхні інтереси теж представляє КМКС і Брензович. До ЛОЦІ! Ви настоящий провокатор!

І
Іван

Ви вопще не знаєте що говорете угорці і угорці інші проблеми не має Україна лиш тут дурницю писати

Т
Троцкій

Он як завернуто сюжет. Одні крімінальщики відбиваються від інших, таких же самих. За хабарі їм дали банкрутований "золотий рудник", тепер якісь інші занесли ще більший хабар і вже на них переписують "золото".

N
Nagymuzsaj

Зачем нужно било откривать шахту снова?

Л
Лоці

Мужіівці повинні знати,Брензович Лоці, народний депутат, керівник кмкс виступає на стороні рейдерів. Угорці Закарпаття мають знати,хто такий Брензович.

Читайте також