Aviator від Spribe – сучасна краш-гра

18
0

Авіатор (Aviator) - це популярна розрахована на багато користувачів краш-гра, створена розробниками інноваційної компанії Spribe. Проект було випущено на ринок у січні 2019 року.

Як і всі ігри даного провайдера, Авіатор виконаний якісно і здатний здивувати навіть найвибагливіших геймерів. Азартна гра відрізняється нестандартним геймплеєм, високим відсотком віддачі та гарним візуалом.

Згідно з оглядом https://young-aviators.com/ Aviator від Spribe заслужено вважається найпопулярнішою краш-грою грузинської iGaming фірми. Гра вигідно виділяється серед традиційних слотів та карткових розваг. Вона поєднує у собі все, що цінують справжні шанувальники азарту: ризик, непередбачувані повороти сюжету, драйв та можливість отримати грошовий виграш.

Суть гри

Як і в більшості азартних розваг на гроші, у Aviator успіх залежить від інтуїції гравця. Суть гри гранично проста та зрозуміла. На ігровому полі злітає літак. Перед користувачем поставлено завдання забрати ставку до того, як літак відлетить за межі ігрового поля або піде на посадку.

На думку експертів young-aviators, виграшний потенціал цієї азартної розваги практично безмежний. Слот має ряд переваг:

Множник ставки х1-200;

відсоток віддачі – RTP 97%;

Provably Fair – технологія, що гарантує чесність діяльності казино.

На більшості азартних платформ Авіатор доступний у демонстраційній версії та за реальні гроші.

Функція чату

Шанувальникам онлайн-розваг неодмінно сподобається, присутня в грі опція чату. Користувачі можуть вільно спілкуватися зі своїми компаньйонами з гри, обмінюватися смайликами та ознайомитися зі статистикою у таблиці лідерів. Функція чату – відмінний соціальний елемент, що дозволяє познайомитися з іншими гравцями та ділитися своїм ігровим досвідом.

Є можливість залишати коментарі про ігровий процес та публікувати свою статистику. Вивчення таблиці лідерів дозволить гравцям завжди знати своїх успіхів у порівнянні з іншими користувачами.

Ціль ігрового процесу

Гравець приміряє він роль відважного пілота. Прибуток користувача залежить від того, яку висоту він зможе підняти літальний апарат. До виграшної ставки застосовується коефіцієнт, що дорівнює висоті зльоту.

Важливо бути зосередженим і готовим зупинити підйом будь-якої секунди. Рекомендується натиснути кнопку відбою, перш ніж літак піднявся на пікову висоту.

Чим довше і повільніше піднімається літальний апарат, тим вищим стає множник. Принцип гри однаковий у демоверсії та платному режимі.

У разі виграшу прибуток користувача подвоюється. У випадку, якщо підйом припиняється до того, як гравець переводить у готівку ставку, то виграш згоряє.

Віддача

За словами оператора, коефіцієнт виплат коливається в межах 97%. Коефіцієнт автоматично генерується за допомогою алгоритму Provably Fair перед початком нового раунду. У грі доступні опція, що дозволяє перевірити чесність та прозорість ігрового процесу.

Ігри Авіатор - захоплююча і проста розвага, яка сподобається будь-якому геймеру.

На правах реклами

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також