Австрія ще більше зацікавилась Мукачевом (ФОТО, ВІДЕО)

29
12

Сьогодні, о 11:30 відбулась зустріч мера міста Мукачева Золтана Ленд'єла з Надзвичайним та Повноважним Послом Австрії в Україні Вульфом Дітріхом Хаймом.

Присутніми також були перший заступник міського голови Ернест Нусер, директор підприємства ТОВ "АВЕ-Мукачево" Марія Оленич, перекладач та ЗМІ.

Метою зустрічі було ознайомлення з соціально-економічним, освітнім та культурним розвитком міста Мукачева, його інвестиційною та туристичною привабливістю.

За словами пана Вульфа він дуже багато чув про це місто.

"Я чув дуже багато чув хорошого про роботу адміністрації і про роботу політичних сил. Я дуже радий, що сьогодні у нас є більше часу, щоб познайомитися з містом...Нас дуже тішить що Австрія дуже потужно представлена у вашому місті" , - наголосив пан посол.

У свою чергу  Золтан Золтанович наголосив, що цей візит, політично, ще більше закріпить ситуацію інвестиційної привабливості нашого міста.

"У нас є відповідні проекти розвитку, про які ми будемо говорити...це і економічні зв'язки, знаходження того потенціального поля, де можна було б інвестиції своїх країн запропонувати тій країні де представлена акредитована інша країна. Тому, ми будемо говорити від найбільшого, про будівництво аеродрому, і до проектів соціальних, комунальних, до проектів освітньої галузі" - розказав Золтан Золтанович.

Коментарі

Б
бЕНцА

чИСТО НЕ ТАМ ДЕ ПРИБЕРАЮТЬ А ТАМ ДЕ НЕ МУСОРЯТЬ. А ТИ ДАВАЙ вЕРНИСЯ ДО РОЗВАЛА СОЮЗА.НАЙДИ СВЯЗКУ МИЖДУ СИМИ СОБИТІЯМИ І ПОЙМЕШ ЧОМУ САМІ НЕ УБЕРАЮТЬ. ТУЙ ВСЬО І ЗАДУМАНО БОЛО БИ ВСЬО РОЗВАЛИТИ,ДЕРЕБАН УСТРОЇТИ І ДАТИ УПРАВЛЯТИ ВОПРОСАМИ ДАЮТЬ ІНОСТРАНИМ ІНВЕСТОРАМ. НО СЕ ВСЬО БУДЕ НЕ ДОВГО. МИ ВСЕТАКИ БУДЕМО В ЄВРО-АЗІЙСЬКОМУ СЮЗІ. І ВСЕ НАЛАГОДИТЬСЯ. НУСЕР -НИЧ СТРАШНОГО У ВЛАДІ ТЕПЕР ОДИНИЦІ ЛИШ ЧЕСНІ,ХМ ХВАЛА І ЧЕСТЬ ВСІМ ОСТАЛЬНИМ ВИШЕ ПЕРЕЧИСЛЕНИМ В СТАТІ-ПОВИШАЙТЕ САМООБРАЗОВАНІЯ. ЕХ СТАЛІНА НА ВАС НЕМА ПОКИ...

J
joska

velymi povazhnyi Mukachivzyi,jaki tut pishuty zyi komentari.Zamisty toho abisyte pogyakuvali Avstrijzyam zhe vivozyaty to shco vi nasrali, vam ishcze rot chodity,chomu vi sami svij musor ne pribirajete,chomu vsi vasi pidprijemstva ne roblyaty,tozse pan NUSER vinovatij.sami na nich ne tribnyi ajbo druhich obserati znajete.Zavodi chaj budujuty vashi milliarderi, jakich vi vibrali.(123)Tomu svabu ti hoden jedno misto pozilyovati.

Ф
ФІШЕР-БОМБА

Пак исі у нас на фірмі нись боли. довгося радили у рябіча в кабіниті а пак ходили по цехах никали на лижі. шось там дуже файноє мали говорити по німицьки бо директор дольний бов. нусер к статті нормальний мужик і на роботу пішком ходить а не на джіпарах. Усе зазвідать як діла шо нового і знає 4 язики. з австріяком у нас фішері говорив по німицьки. 3

1
123

Чим не угодив???? Тим, що при кожній владі всім "угождає", тільки би при ній залишитись, і кормитись з того корита. Не люблю людей, які не мають своєї думки, і вислуговуються (як собака, служить тому, хто її кормить. Тільки то собаки, а це люди). Противно вже на нього дивитись. Йду випити мінеральної води, щоб не тошнило.

F
fjhfg

чого ви всі так проти Нусера??чим він вам неугодив??

П
п

Нусера як то гівно рідкоє всягди го повно...

7
777

очередной лохотрон по украински нусера на печку пора а не враду

F
free_lancer

Нусер уже давно на пенсии, най иде чички розводити на дачи

1
123

А що тут говорити, у цьої Марії Оленич офіційна зарплата 11 тисяч гривень (і ця інформація взята не з повітря) і це тільки тут, не враховуючи зарплатні в Австрії, тоді, коли у робітників цього ж "АВЕ", які кожен день вбирають мусор по 1200 грн. Можна з такою зарплатнею рекламувати дану фірму. Це- так би мовити, австріяки надали "файну роботу" нашим городянам, "файну" зарплату - за безцінь наймють робочу силу, тому що людям нема куди діватись, і нема нормальної роботи... А тот Нусер Ернест Ернестович, тот шваб, нич і нигда би не робив, лем в кабінетах сидіти і посади хоть які-небудь (все рівно) займати, вже виліз помали після 2004 року (певно забув, як із-за нього і його "політики" потерпали нормальні люди, забув, напевно, як, наприклад, Попович Матвій Матвійович із-за його "замуток" з інфарктом в лікарні лежав.... За це совість не мучить, Ернест Ернестович??? (і не подумайте, що це родичі цієї людини, про це всі знали, а ви тепер "нич страшного" знову в мерії тусуєтеся...)

M
munkacs

А чому непригласили Рябича(директора лижної),людину яка дійсно очолює серйозне виробництво, створює робочі міста і платить зарплату.Золтан Золтанович в своему репертуарі -АВЕ, точприбор, з якого працівники звільняються бо зарплата мніяка та і роботи нема

П
Патриот

Людям треба дати роботу!

П
Патриот

Автрія зацікавлена согласен, а нам шо з того. Най завод построять, магазин откриють хотя би.... А не лем мусоровози свої інтегрують до нас ))))

Читайте також