Авто судді, якого вчора п’яним спіймали в Мукачеві, під розписку забрали знайомі порушника

19
3

Відтак, автомобіль BMW X5 так і не потрапив на штрафмайданчик.

Авто під розписку забрали його знайомі на місці події, повідомили у спеціальному коментарі кореспонденту Mukachevo.net у прес-службі Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

У патрульних додали, що законом дозволено забрати авто під розписку у разі, якщо власник автомобіля дає на це дозвіл, а поряд є твереза особа з водійським посвідченням відповідної категорії.

До слова, у декларації судді за минулий рік автомобіль BMW X5 не зазначений.

Нагадаємо, вчора ввечері на посту ДАІ в Мукачеві було затримано суддю за керування у нетверезому стані. Після медичного освідчення у лікарні, було визначено, що вміст алкоголю в крові затриманого перевищує норму в 11 разів. 

А вже сьогодні в ужгородському суді повідомили, що затриманий вчора суддя перебуває у відпустці. 

Коментарі

М
мукачево

а судді все п"яні їздять, так як і міліцішти, а за ними й инша шантрапа, Як результат - вже стало звичкою для багатьох їздити п"яними за кермом.

В
віталька

"У патрульних додали, що законом дозволено забрати авто під розписку у разі, якщо власник автомобіля дає на це дозвіл, а поряд є твереза особа з водійським посвідченням відповідної категорії." - ану, будьте добрі, панове, скажіть де це написано, і більш детально про таку можливість ? Чи це можна лише пяним як гузиця суддям ?

У
Ужгородец

А що? І. Так можно? Забрати авто під розписку? З штрафмайданчика??????

Читайте також