Авто з США

22
0

На сьогоднішній день вітчизняний ринок уживаних авто пропонує транспорт за завищеними цінами, до того ж власники намагаються замовчувати про участь в ДТП.

У пошуках економічно вигідних пропозицій громадяни все частіше звертаються за покупкою авто з США. У такому підході є ряд переваг.

Вигідні пропозиції від АТЛ

Серед першочергових «плюсів» придбання закордонного транспорту - передача власником авто в спец автосалон для подальшого управління його реалізацією. Це означає, що власник не приймає участі в продажу, цим займається компанія, чия діяльність регламентується і контролюється на законодавчому рівні. Такий підхід змушує надавати достовірну і детальну інформацію про авто потенційному покупцеві. У свою чергу це і мотивує громадян звертатися за покупкою б / у автомобіля в Америці.

Багаторічний досвід компанії АТЛ в обслуговуванні автомобілів дозволяє здійснювати підбір і покупку авто, яке в повній мірі відповідає запиту клієнта. Представлені увазі машини - це найкрутіші варіанти по всіх параметрах, особливо, в ціновому сегменті.

Будь-яка із запропонованих моделей може по праву бути визнаною найбільш вигідною інвестицією засобів.

Аргументи покупки:

  • Фахівці відповідально підходять до аналізу технічного стану автомобіля шляхом перевірки через системи, що надають справжню інформацію про транспорт.
  • Визначають варіанти ремонту.За прямим контактам зв'язуються з заводами-виробниками для встановлення кращих цін на запчастини.
  • Працюють з надійними перевізниками.
  • Оформляють документи на митниці.
  • Беруть на себе весь процес доставки автомобіля: консультація, підбір, проведення операції, організація доставки, ремонт, постановка на облік.

Гарантія чесності і ділового підходу

Досвідчені співробітники компанії готові підібрати найбільш підходящий варіант авто, виходячи з озвучених клієнтом характеристик і комплектації, а так само бюджету. Крім того, вони гарантують безпеку оформлення угоди завдяки вибору юридично грамотного механізму роботи. Не просто підбором авто займається компанія, вона допомагає купити авто з США під ключ з доставкою. Клієнт в кінцевому підсумку отримує весь пакет документів та ключі.

Немає необхідності переглядати тисячі оголошень, про це подбають менеджери, які багато років займаються пошуком кращих пропозицій та підбором авто з Америки.

У чому секрет економії і привабливої ціни?

Американські старі авто користуються великим попитом по ряду причин. В першу чергу зважаючи на величезну і різноманітного вибору якісних транспортних засобів. Грає роль і низький рівень податкового навантаження, що дозволяє істотно заощадити кошти, навіть з урахуванням витрат на доставку. Купивши авто з незначними ушкодженнями, можна провести ремонт за відносно невеликі гроші, попутно заощадивши.

Купити комфортабельний автомобіль з шкіряним салоном, автоматичною коробкою передач, гідропідсилювачем керма, до недавнього часу здавалося, що це розкіш для рядового громадянина. Зовсім ні. Сьогодні - це вигідна покупка транспорту з хорошою працездатністю при дозволених грошових витратах, адже американці відправляють свій машини на вторинний ринок вже після 3-4 років використання. А з урахуванням малого терміну експлуатації, невеликому пробігу, відмінному техобслуговуванні, можна цілком недорого купити практично новий автомобіль. З урахуванням розмитнення, перевезення, дрібного ремонту покупка буде багаторазово вигідніше, ніж на вторинному вітчизняному ринку.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також