Автобусну зупинку у центрі Мукачева зайняли донецькі та закарпатські "олені" (ФОТОФАКТ)

18
12

Донецький мажорний "олень" показав нашим місцевим як "правильно" потрібно паркуватись на автобусній зупинці, і заважати руху громадського транспорту.

Парадоксально, як водії трьох автомобілів запаркувались не просто біля автобусної зупинки, а прямо на ній, на місці посадки пасажирів. 

Автобуси та маршрутки повинні зупинятись на проїзжій частині, гальмувати весь транспортний потік через водіїв-оленів на Жигулях, Chevrolet AVEO та Land Rover.

Якщо донецький мажор порушує ПДР, то це не дивує, але за закарпатців інколи стає соромно. 

Mukachevo.net

Коментарі

К
Клим

Ей клоун..ти мабуть в школу не ходив...навчись писати...бик тупорилий..залишай свій цурбак у себе в очкови...та смокчи вихлопну,бузер галімий.

Г
Галина

Це вообще нормально!Як біля "Колізея" по вул.Артьома,вообще неможна проїхати з дит.коляскою. Я змушена виїзжати на проїзжу частини. І кому яке діло до того?

З
закарпатськийе

правосеки-гомосеки,горнокопитна бригада у донецьких краях народ артилерийов бйе,огнестрелом забивайе-то нич,се геройство.А цурбак на пару минут залишити туй-То уже драма.Успокойтеся,клоуни.

L
LEX

ПИДАРАСЫ одним словом )

А
Андрюха

В Росвигові біля ідеалу автобусну зупинку окупували таксисти. Вже роками автобуси стають посеред дороги. І нич...

Я
Я

У бидла нама національності, шо наші, шо даунбасовець йеден хер..

З
западенець

та робім дашо

Ш
Шоуфер

Та я лем на 5минут, на 5минут мож, нє?!

К
Клим

Ненадо ля-ля...всюди і всі одинакові..люди будь-те совісними,а оті рагулі-олені вони просто показуть свою без культурщину і мажорність безмозглу..за таке порушення треба просто в жопу тр@хати,і в еб@ло кончати прямо на зупинці,хай знають тварі як це коли народ не може нормально підійти до автобуса..а того донецького підера нахрен в Донецк най там стоїть де хоче,і скільки хоче ЧМО.

ДО
до останнього рагуля

ти майже тот верховинець шо там стояв,бику кончений

М-
Морішко - ти перша з "рагуліх"

!

М
Морішка

Не зовсім понятні вашоє послідньоє речення.?! Закарпатці культурнішші як донецькі? Се анікдот. Таких рагулів як у нас іще треба поглядати

Читайте також