Автокрадіїв-рецидивістів впіймали за грабіж будинку на Хустщині (ФОТО)

6
0

Троє з чотирьох злодіїв раніше судимі за крадіжки й угони машин.

В Хустський міськвідділ міліції надійшла інформація про крадіжку з будинку в с.Олександрівка. Злодії, скориставшись відсутністю господарів, винесли з хати гроші, срібні вироби, документи та дрібні речі.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку. Правоохоронці провели подворові обходи, спілкувалися з жителями села з метою отримання будь-якої інформації, яка б допомогла у розкритті злочину.

Невдовзі підозрюваних у скоєнні крадіжки було затримано. Як з′ясувалося, будинок в Олександрівці обікрала злочинна група в складі 4-х чоловік: два жителі Хустського та Тячівського району, киянин і житель Херсонської області. 

Раніше судимий за крадіжки 25-річний Василь, житель с.Драгово Хустського району, товаришував із 21-річним жителем Тячівського району Іваном, до якого часто їздив у гості, залишався в нього ночувати. На початку липня тячівець приїхав на Хустщину. Товариші відпочивали в барі села Крайниково, з ними був ще один хлопець. Підпила компанія запримітила на сусідньому столику жіночу сумочку, необачно покинутою власницею. В злодійських головах миттю визріла ідея поживитися. Доки один  пішов відволікати власницю, інші двоє потягнули сумку. Поживою злодюг стали 1900 гривень, які вони поділили між собою й пропили.

Наприкінці серпня в гості до Василя на Хустщину завітали ще двоє друзів – Олександр і Денис. Обидва, як і він, мають тюремне минуле. 27-річний киянин Олександр і 30-річний житель Херсонської області Денис «відсиділи» за угони машин.

Компанія нероб тинялася по району, видивляючись, чим би поживитися. 30 серпня всі четверо перебували в с.Олександрівка Хустського району. Зайшли в заможну з вигляду хату буцімто напитися води. Господарів вдома не було, що було на руку злодіям. Один став «на шухері», троє зайшли ззаду й за допомогою металевої насадки з перфоратора виламали пластикові двері. В хаті злодії знайшли гроші й срібні речі. 

Злочинців затримали через добу працівники карного розшуку завдяки небайдужим місцевим мешканцям, які надали відповідну інформацію.

Інформація Хустського МВ УМВС

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також