Автомат Grazy Monkey

6
0

День може початися позитивно з гри в захоплюючий слот. Обертаючи барабани, гемблер буде піднімати ставки, і нарощувати інтригу.

Хто знає, може наступний спін призведе до бонусної гри? Все це чекає користувачів при грі в Crazy Monkey в Золотому кубку. Захоплюючі пригоди веселої мавпочки не залишать байдужими гравців.

Загальні правила

При обертанні барабанів гемблеру може випасти комбінація по 9 лініях праворуч і ліворуч. Виграшна комбінація складається з 3, 4 і 5 символів поспіль. 3 або 4 символи можуть розташовуватися в правій або лівій частині рядка. Найбільший виграш по комбінаціях дають символи-бутерброди з ікрою. Найменше дають символи з метеликами.

Гра на подвоєння

Після випадання вдалої комбінації, гравець може забрати виграш або зіграти на подвоєння. Для гри на подвоєння потрібно:

  • Натиснути кнопку х2;
  • Вибрати карту.

Якщо карту вдалося вгадати, виграш подвоюється. Після цього можна знову грати на подвоєння або забрати виграш натисканням кнопки «Start». При невдалій спробі, весь виграш втрачається.

Бонусний рівень

Якщо на поле випадають три спеціальних символу з мавпочкою, то запускається бонусний рівень. У ньому є 5 канатів, до яких мавпа повинна підійти і потягнути їх. Якщо потягнути за канат, зверху впаде банан або кокос. Банан мавпа благополучно з'їдає, а кокос боляче б'є по голові. Після цього є два варіанти:

  • Якщо кокос потрапив по голові, то в кінці гри гемблер забирає тільки нарахований виграш.
  • При випаданні на всіх канатах бананів, Мавпа залишається жива. Тоді гемблер має можливість зіграти в супергру, збільшивши виграш. При невдалому варіанті, весь виграш анулюється.

В кінці бонусної гри вся сума виграшу перераховується на баланс користувача, який може продовжити обертати барабани.

Слот досить простий, з ним розбереться навіть новачок. Барвиста графіка робить гру живою і справжньою, подібно мультфільму, в якому гемблер бере безпосередню участь. Ігровий процес супроводжується веселою музикою. Граючи в Crazy Monkey в Золотому кубку, нудно не буде. Після кожного спина хочеться обертати барабани знову, а при вдалій комбінації зіграти на подвоєння.

Слот стане відмінним способом розслабитися, провести час на позитиві і підняти настрій. Живий настрій, яскрава гра, бонусні рівні і можливість подвоїти виграш будуть тримати в напрузі до останньої хвилини. Простота управління і правил слота дає можливість повністю розслабитися.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також