Автомат, з яким прийшов Швардак на сесію Мукачівської міськради виявися муляжем (ВІДЕО)

39
21

Про це він повідомив в ексклюзивному інтерв'ю Мукачево.net.

За його словами, він прийшов з макетами зброї для того, щоб показати, що народ теж може себе та Мукачево захистити "від посягань різних банд".

"Якщо потрібно, ми створимо організацію, яку юридично зареєструємо та будемо діяти на підставі закону. Я зачитав витяг з конституції про заборону у проникнення у приватну власність. Наголосив, що ми не маємо творити закон починаючи з беззаконня", - каже Василь Швардак.

"Я хотів цим сказати, що у нас теж є зброя. Потрібно все робити язиком домовленості. Ми цього не робимо та не рекомендуємо, але якщо буде потреба, то ми будемо робити. Я наголосив, щоб у нас знову не було "Помаранчевої революції 2", щоб не було "прийшли білі - бий червоних, прийшли червоні - бий білих", - пояснив Швардак.

Також Василь Швардак закликав дивитися не на партійні приналежності, а на чесність та порядність.

Пропонуємо відео коментаря Василя Швардака на сесії Мукачівської міської ради:

Мукачево.net

Коментарі

О
Оросвейг

Шкваря чудить..... Но не дуже смішно.

Г
громадянину

А где был правельный рэкетир швардак и его придурочный швардачонок когда стреляли на майдане?????Засунул свой пластилиновый автомат в ж_пу и карты тасавал. А теперь захотелось поиграть в героя???? Да никакой защитной организации не будет!!!!! Люди!!!! Будет БАНДА его маньяка сынка и его алкашай дружков поджигателей!!!

Л
Лікар

Психопат.

.
.....................................

http://www.youtube.com/watch?v=xpVXi3kPbAs Своих идей нету ?

-
------------

ЛЮСТРАЦИЯ так выглядит????????????????????????

Д
дебідатам

майже ся тоті "майданівці" мало ся не пістяли

М
мукачівець

штик ніж теж муляж???? Де прятався Швенда мент поганий?????

Х
ххх

Ми вже бачили чесність і порядність Швардака,коли бандитськими методами відбирав від жінок приміщення перукарні.

U
ubcnm

він бандіт!!!

Г
громодянину

какая нх порядна людина, сосавшая региональную сиську 10 лет????? шкваря....не блатуй !!!!!!!!такое впечатление, что оружие есть только у тебя.......не пройдет и пол года ...как люди выметут вас бывших нх из истории Закарпатья!!!!

О
Очнитесь

Вы так же забыли упомянуть его честного и принципиального отпрыска, контуженого от самого момента рождения и выросшего в редкосное чмо под патронатом папы.

I
Iван

Вася Швардак КРАСАВЧИК !!! Нiчого у нас чужим шастати,самi в себе маем урядувати.Якщо людина порядна,то не важно ,хто в якiй партii.

Г
громадянин

Людииии!!!!читаючи ваши коментарии,мени кажетьця шо вам просто нехрен робити!!!сидите и пальци на клавиатури протираете.Баби Базарни....Дай Бох щоб побильше було таких порядних и правельних людей як Швардак В.В.незнаете людину.неосуждайте.!!!

Л
Лісник

http://www.youtube.com/watch?v=xpVXi3kPbAs Косить під Сашка "Білого" з Рівного.Но є одна відмінність,той патріот,воїн УНСО,який воював за нас на Майдані і не тільки,а це бандіт,який ще донедавна був в партії регіонів.Так шо робіть висновки.

П
Психіатр

Діагноз - Маніакально-депресивний синдром з психотичними розладами у виді фобій (страхів) можливо за майно ( білочка, інтурист, горна тиса.....).

С
Саша

Швардак еще один урод ,который нажился за счет людей.его тоже надо люстрировать-кастрировать.

ДМ
Доблесним ментам

Як чоловік зі зброєю зайшов в урядову установу.І ще одне-муляж може бути картонний,деревяний -це вже до журналістів.

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

УРА !!! МАЄМО НОВОГО КЛОУНА

Т
толя

я вибачаюся за свій коментар.

О
одощлзщ

Швардак боїться за себе!Тому робить такі цирки....Він не хоче, щоб люди прийшли до нього і побачили як він живе...У нього ніколи не було порядності і чесності...

H
Human

Так він з ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ? Так де революція? де люстрація? де заборона ПР і КПУ ?... ОСЬ ЗА ЦЕ ЛЮДИ ВМИРАЛИ?????

Читайте також