Автоматика для розпашних воріт спрощує життя

21
0

В'їзні ворота, обладнані системою автоматичного відкривання і закривання, - дуже зручне рішення. Вам не потрібно виходити з машини, щоб відкривати ворота при в'їзді або виїзді, що забезпечує комфорт і економить час.

Важливо тільки, щоб автоматика для розпашних воріт була підібрана належним чином і працювала безперебійно і безвідмовно навіть у несприятливих умовах. На веб-сайті vsv-group.com.ua, серед іншого, можна знайти такі зразки автоматики для розпашних воріт, як:

  • Comunello Abacus 224;
  • Comunello Abacus 300;
  • Comunello Abacus 500;
  • AN-Motors ASW 5000 Kit і т. Д.

Комплект управління автоматикою воріт повинен бути адаптований до максимальної ваги стулок і їх довжині - ця інформація завжди вказується виробником в технічному описі. Також перевірте потужність приводу: правильні параметри забезпечують комфортне відкриття і закриття воріт.

Автоматизація воріт і їх функції

Привід воріт повинен відповідати їх типу і способу відкривання. З цієї причини його необхідно ретельно вибирати. Один механізм працює з орними воротами, а інший - з розсувною системою. Для гаражних воріт купуйте комплекти, які підходять не тільки за способом відкриття, але і за вагою. Важливо, щоб вони не працювали голосно і були оснащені системами, що забезпечують безпеку.

Також перевірте додаткові пакети. Дистанційне керування та фотоелементи забезпечать зручне і швидке забезпечення входу на територію, а сигнальні лампи повідомлять вам про відкриття або закриття стулки після настання темряви. Варто звернути увагу на їх функції: в деяких системах можна регулювати швидкість руху і встановлювати автоматичне закривання з регульованою затримкою. Автоматика воріт може бути оснащена пристроями виявлення перешкод. Таким чином стулка захисного засобу не зачепить вашу машину. Якщо автоматика для воріт обрана правильно, можна бути впевненим, що її робота буде бездоганною.

Параметри

Орні ворота дуже часто використовуються там, де немає обмежень по площі, а відкриті ворота нікому не заважають. Завжди вибирайте привід для розгорнутих воріт - з однією або двома стулками - виходячи з технічних параметрів. Жоден з параметрів, зазначених виробниками приводу, не повинен бути перевищений. Більш того, варто вибирати автоматику для воріт з запасом. Якщо стулка вбудована, то цей запас слід додатково збільшити за рахунок опору повітря.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також