Автомайданівці спалили перед прокуратурою паперового Бакая і попрямували до Шаранича (ФОТО)

15
13

Силует заступника прокурора створили у карикатурному стилі, і після публічного спалення активісти навіть підмели за собою попіл.

Наступною зупинкою автомайданівців має стати обласне управління міліції, куди днями призначили в статусі в.о. одіозного учасника скандальних виборів у Мукачеві 2004 року Сергія Шаранича.

Коментарі

7
777

Все автомайданутые лохи.

Я
Я!!!

То же мне еще борцы за справедливость и демократию. Козлы Вы и пендосы с евромайдана! Кому не понятно – звони 0995061005 объясню – Юлий из Мукачево.

З
Знавець

Подивіться на представників правого сектору! Богдан Пилипів - представник правого сектору на закарпатті, а в минулому працівник Львівської митниці, якого зловили на хабарі і вигнали! Однак тепер він на Закарпатті розповідає як треба боротись з корупцією у правоохоронних органах! І де вже та закарпатська організація що обіцяла вигнати з області правий сектор??? Чи ми закарпатці самі не розберемось???

М
МОЛОДЦІ

ОЙ ЯК ЗАВИЛИ " ОБІСРАНІ РИГОАНАЛИ " так держати хлопці.Не дайте цим званим МРАЗЯМ дихати, у цих тварюк має земля горіти під ногами. Ми за вас.

Д
дітваки

а ви старі ПеРдони, сидите , той сидіть, бо кришу вашу ми хочеме порвати. Доста було панувати. Сказано - зроблено. Жесть.

З
закарпатка

Як ніякими методами не можна вплинути на цю ідіотську т.з.нову владу, то щось треба робити. Вони ж не хочуть нікого чути - як зазомбовані все роблять, що Юльча каже, а вона каже: що хочете робіть, а я - президентом хочу бути. Тому то і дерибанять посади, кажуть, не безплатно.

О
Оросвейг

Дітвакам кришу рве. Робінгуди херові.

1
123

Идиоты. Прекрасная картинка для русского телевидения. Иногда тяжело понять - человек просто тупой или работает на российскую пропаганду.

Е
Експерт

Коментарі пишуть перепужені чинуши які трясуться над схемами і лижуть юльці і її папугам

Т
Турист

Подібні творіння можна побачити у "Деці...". Цікаво, хто режисер даного дійства, хто замовник...??

PP
PR protection

Яна, навіть Тимошенко визнає, що тепер повсюду стараються поставити "своїх" людей, якими б благими намірами це не супроводжувалось.

Я
Яна

Що ці люди домагаються? Однозначно не кращого майбутнього для свого краю і держави!

PP
PR protection

Жесть. За таке треба кримінальне впровадження відкривати, це непряма загроза фізичного знищення "прокурор Бакай". Автомайдан на кого розраховує, на Правий сектор, і вважають, що їм все дозволено? Люди, вам не в цивілізовану Европу, а в країни третього світу неможна навіть !!!

Читайте також