Автомобіль SKODA Superb доступний за вигідною ціною!

5
0

- Вигідні ціни на автомобіль SKODA Superb

В автосалоні ŠKODA компанії «Закарпат-Авто» діє вигідна цінова пропозиція на модель ŠKODA Superb.

При покупці ŠKODA Superb споживачі мають можливість істотно заощадити. Вартість базової комплектації ŠKODA Superb Active TSI/160 к.с. 6MG становить 217 913 грн. *

На вітчизняний ринок ŠKODA Superb поставляється в чотирьох комплектаціях: у базовій Active, а також Ambition, Elegance і L & K.

ŠKODA Superb - це автомобіль з оригінальною комбінацією розкішного седана та раціонального універсала. Завдяки запатентованій системі Twindoor кришка багажника автомобіля може відкриватися в двох комбінаціях. Вдосконалений автомобіль пропонує безліч інноваційних і дизайнерських рішень, просторий салон і містке багажне відділення (565 л/1670 л). В автомобілі реалізовані нові стандарти безпеки, які ефективно захищають пасажирів, як на задньому, так і на передньому сидінні. За результатами незалежного краш-тесту, проведеного організацією Euro-NCAP, новий Superb отримав найвищу оцінку експертів - п'ять зірок.

* Ціна вказана станом на 23.04.2013. Ціна автомобіля на день оплати змінюється прямо пропорційно зміні курсу долара США, встановленого НБУ на дату оплати, по відношенню до курсу долара США, встановленого НБУ на 23.04.2013.

Запрошуємо познайомитися ближче з автомобілем в автосалоні ŠKODA компанії «Закарпат-Авто» за адресою:
м. Мукачево, вул. Лавківська 1/Б,
тел..: (03131) 5-37-32
моб.: 095 260 32 34

Сайт: www.skoda.zakarpatavto.com.ua

Довідка:

Компанія «Закарпат-Авто» розпочала свою роботу на автомобільному ринку в Закарпатті в 2003 році. На теперішній час компанія є офіційним дилером з продажу нових автомобілів SKODA, MITSUBISHI, SEAT і LADA, а також єдиним сервіс-партнером AUDI в Закарпатській області. Вже протягом 10 років, компанія піклується про своїх клієнтів та постійно вдосконалює свій сервіс і роботу!


 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також