Автор проекту з реконструкції площі Народної назвав активістів "інвалідами на голову" та "придурками"

9
5

Володимир Павлей запевнив, що усі роботи, які розпочалися на площі Народній в неділю зранку 29 вересня є погодженими. Щоправда, ким і з ким - не уточнив.

"Такими є громадські площі в європейських містах. "Площа інвалідів.." у Парижі. Така буде і в нашому місті Ужгороді, не дивлячись на провокації наших місцевих інвалідів на голову. Шановні ужгородці, не ведіться на провокації придурків та заангажованих на попередньому рішенні. Все погоджено і все є по-європейськи, відповідно вимог та принципів сучасної реновації історичних міст. Відповідаю за це, як автор та головний архітектор проекту", - зауважив він, додавши фото з Франції.

Коментарі

Т
Транскарпатія

Як відомо. головним організатором цього дійства є редактор балогівського сайту Закарпаття онлай та кум Балоги Олег Диба. Саме він та його фірма по ландшафтному дизайну на початку 2000-их років, коли вперше постало питання про реконструкцію площі Народної (до речі, підняте саме Віктором Балогою), повинен був займатися цим проектом. Однак згодом справа затихла, так і не дійшовши до логічного завершення, і журналіст-галичанин та його підприємство втратило через це кругленьку суму. Схоже, тепер, коли за реконструкцію площі взялися знову і вже із серйозними намірами її завершити, чоловіка просто задавила "жаба" і він не зміг із цим змиритися. От і намагається розіграти навколо цієї історії маленький цирк.

П
ПІПО

Ко усрався...???? Балога???? Но і ко туди туй ДЕБІЛ?????????

З
Закарпатець.

Правильно. Продажні, за гроші то не журналісти, а хамло...ло...ло....

ПП
пенсіонер-ветеран праці

Цей автор проекту та його "однодумці" справжні антихрести та фарисеї, коли початок реконструкції площі свідомо почали в неділю, коли більшість людей по службах у церквах, по домівках, по родичах.Знаючи це, як ті злодії тишком-нишком розпочали свою чорну справу.Невігласи одні!

ІІ
Іван Іванович

А він має правду це ж провакації які робить Балога і більше нічого такого! Не бачу в реконструкції жодного негативного явища! Це ж чиновник не собі кабінет робить або собі приватизовує ділянку. Балогу біси беруть!

Читайте також