Автошляхи залишаються заблокованими

3
0

У ніч з 28 на 29 грудня суттєво погіршилися метеорологічні умови по території України, внаслідок чого було ускладнено роботу транспортно-дорожнього комплексу.

Через складні погодні умови ускладнено проїзд автомобільними шляхами. Станом на 8:00 29 грудня залишається перекритим рух на переливній ділянці автомобільної дороги Т-07-01 Ужгород-Демечі, км 18-19, між с.В.Геївці та с.Тисаагтелек Ужгородського району.

Через розмив земполотна з 27.12.2009 року ускладнено рух на автодорозі місцевого значення С 071326 Нижній Бистрий-Широкий, км 3+800, в Хустському районі. Для забезпечений проїзду філією "Хустський райавтодор" проводяться необхідні роботи по засипці кам’яними матеріалами ділянки розмиву і забезпеченню безпечного проїзду.

На автомобільній дорозі Ужгород-Демечі залишаються встановленими дорожні знаки і панно з інформацією про напрямок об'їзду, а на дорозі Нижній Бистрий-Широкий перед місцем розмиву встановлені необхідні попереджувальні дорожні знаки та бар’єри з сигнальною стрічкою перед місцем розмиву.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також