Азаров читає лекцію закарпатським студентам російською (додано ФОТО)

16
10

Керівник уряду зауважив, що тему придумав на ходу

Майже рівно о 11.00, як і було заплановано у залі Закарпатського облмуздрамтеатру з’явився прем’єр-міністр Микола Азаров, який відразу взявся читати лекцію студентам чотирьох закарпатських вишів.

За кілька хвилин перед цим людина зі сцени російською мовою попросила усіх присутніх вимкнути телефони.

Так само не державною почав виступ і глава уряду, зауваживши, що тему для лекції придумав щойно. Та яку саме – поки до кінця не зрозуміло.

Разом з прем’єром на сцені з’явилися два «випадкові» студенти, один з яких почав витирати чисту дошку.

Микола Азаров наголосив, що за час його перебування у Кабміні в Ужгороді не закрився жоден малий бізнес. Цю тезу зал сприйняв з посмішкою.

Коментарі

:
:-)

Евражеский союз Закарпаття було та буде "исконно" Чешская земля або Венгерська но не руссская.А ви йдыть на мацкальшину!!!!

Я
Я

слышь, ты, няня Путинская! ..."Мы это дело исправим".. тебя видать уже "исправили"..и не один раз!

ДЕ
Для Евразийский союз

Закарпаття з покон віків Закарпатська земля. Ідіть краще устрашайте китайців - без вас розберемось.

E
Edo

Мукачево.нет - що за дурниці?! - "Разом з прем’єром на сцені з’явилися два «випадкові» студенти, один з яких почав витирати чисту дошку." - інформація не несе ніякого сенсу. Ніхто не стане підбирати студентів, щоб задати декілька питань щодо лекції (особливо про підприємства і Ахметова),та щоб витирали "чисту дошку".Ви взагалі там були?

ЕС
Евражеский союз

Хорошо в Закарпатье! Плохо только, местных много. Ничего, под чутким руководством тов. Путина мы это дело исправим.

ЕС
Евражеский союз

Вижу родственную душу. Закарпатье - исконно русская земля!

М
МАН

Чем отличается страна Украина от Республики Украина в составе вразийского союза? А практически ничем! кроме того, что в Украине станет меньше высокопоставленных чиновников-воров-дармоедов!!! Вот они то и боятьс больше всего за свои кресла

ЕС
Евразийский союз

Близится ваш конец, свидомое племя. Путин придет - порядок наведет, Закарпатье будет наше.

Ш
шкода

Студентам хочеться сказати словами класика - Да, были люди в наше время, не то, что нынешнее племя:богатыри — не вы! Колись з ужгородських студентів починалася революція на граніті а зараз терплять як їм на голову с....

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

Азаров хоче написати книгу. Не дай Боже українською - він же нею й читати не може. Хіба що - "чукча не читатель, чукча - писатель"

Читайте також