Азаров хоче, аби Угорщина платила за ремонт українських доріг

7
8

Прем'єр України пообіцяв швидко відремонтувати дороги в Угорщину, якщо Будапешт дасть кредит.

Голова уряду України Микола Азаров запропонував керівництву Угорщини інвестувати гроші в модернізацію українських автошляхів, які ведуть в Європу.

Як повідомляє "Сегодня", про це український прем'єр сказав під час свого візиту в Будапешт. За його словами, якщо Україна найближчим часом отримає кредит від сусідів, то це дозволить швидко відремонтувати дороги в угорському напрямку."Для нас важливо забезпечити надійні транспортні потоки між Україною і Європою. І угорський напрямок є актуальним і вигідним, оскільки це найкоротший шлях до центру Європи", - підкреслив Азаров.

Він також наголосив, що впродовж останніх двох років були модернізовані дороги у польському напрямку: Київ-Ягодин і Київ-Львів. За його словами, настав час угорського логістичного напрямку.

"Я задав це питання прем'єр-міністру Угорщини і сказав: якщо Угорщина готова надати нам кредити, то ми готові досить швидко реалізувати ці проекти", - сказав Азаров.

Згідно з даними Державної служби автомобільних доріг України, якщо ремонт буде фінансуватися так, як це робиться зараз, то завершити модернізацію автошляхів вдасться лише через 85 років.

Коментарі

М
микола

Лучше пусть Украина даст кредит Венгрии, а Венгрия нам дороги отремонтирует.

Q
Qq

Після ремонту,тягнибик буде розкрашувати дороги у петрулівські кольори.А де ви подівалися всесвітні єврейчики!Чому не висвітлюєте дані про ПЕТРУЛЮ.

J
joska

А не ганьба просити кредит від бідної Угорщини,ГАНЬБА НА ЦІЛИЙ СВІТ

ДЯ
Деліаніді Янкос

munkach, я повністю згоден, але наші обідяться)

Е
Еколог

Я задав це питання прем'єр-міністру Угорщини і сказав: якщо Угорщина готова надати нам кредити, то ми готові досить швидко реалізувати ці проекти", - сказав Азаров. переклад тексту : якщо Угорщина готова надати нам кредити, то ми готові досить швидко освоїти ці кошти на своїх рахунках в офшорах , ями залатати глиною з піском і піти у відставку , поки не посадили

M
munkach

взяти у мадярів кредит, і наняти іх-же робити

В
вуйко

газ уже угорці в Україну транспортують, дороги відремонтують, а після того азірова усиновлять ...

F
Fredy

А чому не можна назвати цю статтю як для прикладу тут: http://goloskarpat.info/blog/vlada/26643.html Мені здається, що виходячи з змісту така назва є більш обєктивною. Чи тоді зарплату не получите?

Читайте також