Бабуся знехтувала законом

7
0

щоб вивезти онучку за кордон

Жінку, яка намагалася виїхати до Угорщини з 8-річною дівчинкою, затримали прикордонники у Закарпатті. Затримана назвалася бабусею неповнолітньої супутниці. Як з’ясувалося, аби вивезти дитину, вона витратила чималеньку суму на фальшиві документи.
Затримана з дівчинкою їхала за кордон в автомобілі „Форд”. Вона пояснила, що дитина потребує лікування за кордоном. Під час паспортного контролю в пункті пропуску „Тиса” прикордонниця помітила, що за нотаріально завіреною заявою батьки доручають бабусі вивезти дівчинку до Польщі через Словаччину, а не через Угорщину, а під час співбесіди з бабусею з’ясувався, що батьки у нотаріуса не були взагалі. Літня жінка зізналася, що батько дитини відбуває покарання за розповсюдження наркотиків та дівчинкою не цікавиться, а мати наразі перебуває на заробітках в Італії.
Оформленням документів на онуку зайнялась бабуся. Вона знайшла чоловіка, який за 1500 американських доларів забезпечив виготовлення заяви, завіреної приватним юристом у Львові, а також отримав польські візи. Чоловік гарантував безперешкодну мандрівку до Італії, але помилився. Наразі 8-річну мандрівницю за кордон не пропущено, а фактом фальшування документів буде займатися прокуратура.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також