Багато неадекватів: На маршруті Ніредьгаза-Дебрецен-Будапешт за порядком слідкує патруль поліції

4
2

На прохання управління безпеки Угорської залізниці (MAV) з 12 грудня в деяких потягах, які курсують за маршрутом з Ніредьгази та Дебрецена до Будапешта і назад за порядком має слідкувати поліцейський патруль.

Повідомляється, що останнім часом зросла кількість конфліктних ситуацій, особливо у нічних та ранкових потягах, що прямують через Дебрецен. Мова йде про пасажирські потяги 6008, 6009, 6098, 6099, 6133, 6160 та 6103.

Через це у деяких потягах для супроводу пасажирів мали чергувати поліцейські та залізнична охорона. Особи, які становлять загрозу для пасажирів потягів, як правило, перебувають у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Більшість із них подорожують без квитків.

Часто це компанії молодих людей, які повертаються додому з вечірок і просто у потягах вживають різні речовини.

Через це Угорська державна залізниця вирішила, що залучити для охорони пасажирів та контролерів співробітників поліції.

Попри успішність цього заходу, з'ясувалося, що охорона та поліцейські не завжди чергують у поїздах, де вони повинні бути.

Кондуктори – особливо жінки – повідомили, що почувають себе у небезпеці, оскільки зазвичай працюють самі.

Видання "Індекс" запитало у деяких пасажирів, чи бачили вони останнім часом поліцейських чи охоронців у поїздах, і всі відповіді були негативними.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

.
....

Україньска бидлота полює на чесних людей які повертаються до дому з заробітків

0
007

Вони, як справжні агенти і майстри оперативно-розшукової справи, розчиняються у натовпі пасажирів і непомітні сторонньому оку цивільних платників податків)

Читайте також