Багатоповерхівка на Сорочій у Мукачеві все Різдво без води. ІТВ Сервіс "годує обіцянками"

8
7

Від 6 січня аварійна служба "ІТВ Сервіс Плюс" не може полагодити водопровід у підвалі будинку.

Як розповіли мешканці багатоквартирного будинку №108 на вулиці Сорочій, від 6 січня вони сидять без води через ремонт водопроводу у підвалі будинку. 

Мешканці неодноразово звертались до "ІТВ Сервіс Плюс", яка обслуговує будинок, але аварійна служба так і не навідалась до них, через що мукачівці змушені були "пережити Різдво" без води. 

У Мукачівському водоканалі кажуть, що ремонт водопроводу у багатоквартирному будинку не входить до їх компетенції. За це відповідає компанія "ІТВ Сервіс Плюс". Варто зауважити, що представники "ІТВ Сервіс Плюс" були сьогодні на місці, але вода так і не з'явилась. 

Тим часом, село Бабичі, неподалік Мукачева, завалило снігом. Люди вже 3-й день відкопують дорогу до села лопатами.

Через морози у Мукачеві ці дні замерзають труби і зникає вода у крані

Коментарі

Н
Няньо

IТВ сервис чисто фейкова "контора", тiпа самоуправлiння багароквартирними будiвлями, яка нi бито еволюцiонiровала з "жекiв". Можете не надiятись ож вони шось будуть "рiшати" по проблемах будинку I можете нич не платили - максимум пришлють писульку ож подадуть на вас у суд за неуплату I всьо...

P
PRAVDA

Ремонтники і майстри які гріли і які наладили поломку то люди порядочні ! А того собакевича (пса) з ІТВ сервісу чекать ланц і будька!

О
Ольга

А також велика подяка бригаді-яка розігрівала трубу,в якій вода замерзла після того як зварювальні роботи завершилися. (Це можемо "подякувати" міськводоканалу та подачу води погодинно.Якби ВОДУ ПОДАВАЛИ ЦІЛОДОБОВО!!! багатьох аварійних ситуацій можна би було уникнути)

О
Ольга

Правда в тому,що нарешті на третю добу вже зробили воду.Дякуємо всім,хто цілими днями в цей мороз ПРАЦЮВАВ-це зварювальник,який без перерви ,працював 2 дні (нажаль не тільки на Сорочій виникла аварійна ситуація) А місто і відповідні служби НЕ ГОТОВІ були до погодних умов,які спричинили всі ці аварії.А також застарілі системи (труби,будинки і т.д.....) Чому в будинку під вікном першого поверху вибиті ями??? Багато питань до служби ІТВ сервіс,а саме-чому працівник(диспетчер черговий хамить та не відповідає на питання які йому задають? Нажаль не можу вказати прізвища,так як не представився.Сказав-"Це не бюро знакомств" і він не буде представлятися.Він є посадова особа,який зобов'язаний представитися-йому не додому дзвонили,щоб познайомитися...(ЦЕ ІНФОРМАЦІЯ Для ВИЩОГО КЕРІВНИЦТВА ПРО КУЛЬТУРУ СПІЛКУВАННЯ З КЛІЄНТАМИ,НА ЩО ПРОШУ ЗВЕРНУТИ УВАГУ!!! А ще якби вже нарешті і в Підгоряні була вода ЦІЛОДОБОВО!!!то думаю,багато проблемних питань можна би було позбутися,але це питання....

P
PRAVDA

Но скоти! не гонни людям зробити воду! Тат то лем єдна труба прорвала ,та то треба три дні морозитися од людей і бухати . Кіко води утекло у подвал за сись час і їм пофегу главное жерти на празник! Я бо сам то заварив но нико сварку не дає.Но нич я ще їм роги поламлю скотам не воспитаним!

М
Мішко

По Петефі 2 в електрощитовій провели кілька місяців тому операцію "деалюмінізація", третю фазу так і не підключили, нуля досі нема, 2 підїзди замість нуля висять на заземленні. Отак працює ІТВ сервіс, лиш у фейсбуці пишуть що багато роблять.

K
kritik

ІТВ Сервіс це взагалі повний прогон. Два раза збільшилася оплата а нічого взагалі не роблять. На заявки відремонтувати кришу, бо тече, чуємо у відповідь - нема грошей. Виникає питання: а де гроші? Це ж не мала сума іде на рахунок ІТВ сервісу. І який смисл платити службі, яка нічого не робить. А ні ремонт криші, ані ремонт підїздів.

Читайте також