Багатьох жителів Угорщини налякали одразу сім яскравих НЛО у нічному небі (ФОТО)

85
3

Чимало угорців налякалися через сім НЛО, помічених вночі, що летіли строєм і виблискували у темряві. Люди опублікували багато фотографій об'єктів у нічному небі Угорщини в минулий четвер. Незвичне явище спостерігали поблизу Будапешта, Шіофока, Біаторбадя та Дьйора.

Яскраві плями пересувалися чітким строєм, що робило їх ще більш жахливими для деяких спостерігачів. Звичайно, одразу з'явилися й коментарі деяких експертів, які сперечалися про причину вогняних куль, деякі вважали їх доказом того, що позаземні розумні форми життя відвідують нашу планету.

Утім видання Magyar Hirlap опублікувало один із знімків та зазначило, що насправді це були супутники Starlink на базі SpaceX. Проект був започаткований Ілоном Маском , і він має на меті забезпечити підключення до Інтернету всюди на Землі. Супутники справді летять майже рівним строєм, а світло від Землі змушує їх "сяяти" деякий час.

Перші свідчення про НЛО над Угорщиною з'явилися ще в 1950-х роках і розповідали, що військовослужбовці угорських збройних сил бачили в повітрі незрозумілі об'єкти. В одному звіті йдеться про невідомий літаючий об'єкт над авіабазою Тасар в Шомоді. Повідомлення датується 1969 роком, і 16 літаків МіГ-21 вилетіли, щоб затримати або знешкодити об'єкт. Утім це не вдалося здійснити. Свідками було складено відповідний рапорт.

Утім у міністерстві оборони Угорщини нині кажуть, що ніколи не знаходили слідів позаземної діяльності в повітряному просторі Угорщини. Утім Дюла Нолл, полковник у відставці та колишній пілот, є одним із тих людей, які бачили неопізнані літаючі об'єкти під час польоту. Йому зараз 93 роки, але він пам'ятає свою зустріч, яка сталася в 1960 році. Він летів на літаку МіГ-17 на висоті 4 тисячі метрів і побачив джерело світла, яке рухалося назустріч йому на великій швидкості. Каже, що куля діаметром до 30 метрів пролетіла повз нього за 500 метрів і сяяло, як Сонце. Наздогнати її не вдалося, адже феномен прискорився і зник з поля зору.

Видання Blikk запитало в керівництва угорської програми астронавтів HUNOR, чи включили вони вивчення об'єктів з позаземним життям у свою програму навчання. Оршоля Ференці, уповноважена міністерства з космічних досліджень, відповіла, що у програмі не має таких елементів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
Нло

То гута литить...за сіяртовков

Л
Література

Шо, угоршина то психбольниця? У психбольници усі бояця усіх і усього.

П
Пурек

То Сорос летів - хотів узнати, де жиє Орбан із Сіяртом у шлюбі

Читайте також