Балога Азарову: На кого тоді розраховані ці чолобитні заяви?

4
5

Народний депутат прокоментував заяви прем'єра на перемовинах з російським колегою.

"Коли Микола Янович каже, що нам треба нарощувати торгівлю з Росією, він помиляється і як економіст, і як політик", - зауважив Віктор Балога.

"По-перше, російський ринок хоч і великий, але він не надійний. На ньому не діють жодні правила гри і все регулюється політичною доцільністю. Тому, якщо не займатися популізмом, а говорити правду для народу, то торгівля з Росією дійсно буде зменшуватися, а з іншими країнами - і це правильно - рости. А по-друге, здається уже навіть на Донбасі не вірять в дружбу з Росією. Так на кого тоді розраховані ці чолобитні заяви?", - відзначив політик.

Коментарі

Н
Наглядач

Коли ти був біля булави, тоді більше у кишені заглядав і про свої думав. Тепер, коли нічого з себе не представляющий регіональний "політик" (сорі, без лапок ніяк), починаю втирати, що там Азаров говорить, і як би то було добре мимоволі пригадую собі Сергея Юрьевича Белякова, который разговаривает с телевизором. От цей чувак теж усе знає. Паралель пов'язали?

О
оля

напевне, на тих самих дурнів, для яких ви свої пости шльопаєте, вікторе івановичу))

П
ПЕтро

Вікторе Івановичу, "не діють жодні правила" це у Вас на Барві.

Д
дідусь

"По-перше, російський ринок хоч і великий, але він не надійний" ...і не тільки ринок, а й банки не надійні,таку велику суму награбованого відібрали у бідненького Балоги....

Л
Львовянин

Украина обижается, что ее перестают уговаривать

Читайте також