Балога – Азарову: реформи не проводяться тому, що ви їх не хочете робити, або не знаєте як

11
8

За словами політика, у Миколи Яновича на всі випадки життя є залізна відговірка: реформи в Україні блокують чиновники.

"Ми усі про це чули не раз. Але, коли він запускає цю тезу на експорт через саміт YES, це уже занадто. Наші європейські гості можуть подумати, що прем'єр або помилився адресою, або просто тримає їх за дурників. Пане прем'єре, реформи не проводяться тому, що ви їх не хочете робити, або не знаєте як. Бо якби знали, не брали би в уряд корупціонерів і некомпетентних людей", - зауважує Віктор Балога.

Коментарі

В
Вітя

до Виборця Та у нього одна дієта - бухнуть на голодний желудок. Бо коли почув шо його незаконні мільйони арештували, зразу апетит пропав

С
Сторонній

А ти знаєш??? Не смішіть мої шкарпетки!! ти лиш про набивання кармана знаєш!! І потриндіти ні про що. реформи... ох і смішно. Коли був наверху, про них не думав, а тепер починаєш корчити із себе великомудрого і розказувати кому і що робити. На себе подивися! Вже вигляд пристойний починаєш втрачати. Канєшно із фейсбука вилізати не будеш. щоб не бачив ніхто, на що по п'янці перетворився.

І
Ігор

Слухайте, та тут якась політична переписка на сайті. Азарову, Януковичу, Путіну.А хтось відповідає?? А, забули!! Депутатішки мєсного розлива не та птиця, щоб з великими розмовляти. Зависоко замахнув.

В
виборець

ой)) знаючий найшовся! у тебе головні реформи - це зміна теми комента у фейсбуці) та пошук нової дієти))) схуд гарно, молодець)) рецептом поділишся)))))

1
1234....

Треба подивитися на свою пророблену роботу для народу, будучи при високих державних посадах, практично у руля країни, а потім давати такі дуже "заумні" та на самому ділі смішні поради першокласника. Смішно та грішно за тебе "уважаємий".

П
пляха-муха

тота критика похожа на ніжне єротичне покусування сідниць, пана Азірова

ММ
Мукачівські міліціонери

Бо якби знали, не брали би в уряд корупціонерів і некомпетентних людей", - зауважує Віктор Балога. знаєте про корупціонерів - повідомте нас разом ми їх переможемо

Н
Народ-Балогові

Ви дійсно вважаете що своєю писаниною у фейсбуці ви чогось добєтеся? Вилізьте уже з інтернету і займіться роботою

Читайте також