Балога: Азарову треба не броваду розводити про повінь на Закарпатті, а свічки у церкві ставити

12
14

Народний депутат нагадав керівнику уряду про фінансування протипаводкової програми «Тиса».

«Азарову треба не броваду розводити про те, що п’ять областей, в тому числі і Закарпаття, під загрозою підтоплення, а тихенько ходити до церкви і ставити свічки. Вперше з 1999 року протипаводкова програма «Тиса» не профінансована. Минулого року гроші виділити тоді, коли їх уже не можна було використати. А зараз Азаров хоче боротися з паводками возом снігу. Якщо так, то возити доведеться дуже далеко», - зауважив Віктор Балога.

«І якщо таким чином уряд бореться з калюжами – це дуже добре. Але коли йдеться про паводки – то потрібно в першу чергу говорити про дамби, берегоукріплення і протизсувні заходи. Цю роботу ніхто не веде і займатися нею уже пізно. Тому одна надія на Бога», - підсумував політик.

Коментарі

ПВ
повінь винесла Балогу на самий верх

він собі не представляе як жити коли гроші не виділять на повінь,така можливість заробити, вкрасти, попіаритися

П
Простяк

Балога стільки різних посад займав, чому він тоді не зробив? Чого він тепер скиглить та Балога двічі був губернатором двічі очолював МНС та був головою Секретаріату. Чому не робив?

М
ммм

Як вкрасти гроши з паводка знав тильки балога

Z
z

Делать было вечером делать было нечего. .... а хто ж был то министр МНС ... и что он сделал...

С
Сивлюський

Нешавновні панове ригоАНАЛи! А по суті шось можете сказати? Чи може Балога бреше? І в останні 2 роки йдуть небаченні кошти по програмі "Тиса"???... хоча дісно "небаченні", бо їх ніхто не бачить. А ваша критика до Балоги, і йому, і всім іншим до сраки, бо кіть критикують янучари значить правильно Балога каже.

%
%

Наступний звіт Балоги перед виборцями -"як я класно критикую у фесбуці!",нажаль користні амбіції свого часу не дали йму зробити те що має тепер зробити прем"єр.

Р
росвигівйю

А земельку тому комплексу Фердинанд дав золіко лендьел котрий близує гуз.... ВІБ. І до чого тут цей писк у мережі Балоги???

П
Простяк

Найбільше, що мене вбиває в цій ситуації і у нашій державі це те, що Азаров буде молитися, щоб все було добре і повені не уде, а Балога буде молитися, щоб все затопило і щоб потім говорити, який поганий прем'єр. Нажаль це так.

Р
росвигівець

У Мукачеві на правому березі Латориці поблизу центра встановлено монумент матері і дитини,які потерпають від повені, це свого роду знак-символ,який навіки буде нагадувати про наслідки і біду від повеней.А на протилежному боці річки біля комплексу "Латорична корчма" хазяї чи власники цього закладу облаштували собі стоянку для автомобільного транспорту біля ресторану "Фердінанд" зухвало вкравши берег річки, вимостили,укріпили лише для тієї частини де розташований цей готельно-ресторанний комплекс.А далі від цього закладу нехай хоч циганські діти з неба падуть...Якщо не дай Бог вода рвоне - то на Росвигово і будинки, що поруч з Латорицею перші будуть під водою, зате "золотий архітектурний шедерв" Латорична корчма уціліє...Кожний буржуй думає лише про свою шкуру...на жаль такий менталітет закарпатських міліонерів.

М
Мукачівець

Вчора були новин про то, що Балога все робить, а інші собі приписують. Нині вже ситуація помінялася, вже має Азір всьо вирішувати. Ай-яй, щось не дуже сходяться ваші думки Вікторе Івановичу!

М
Мукачівець

Вчора були новин про то, що Балога все робить, а інші собі приписують. Нині вже ситуація помінялася, вже має Азір всьо вирішувати. Ай-яй, щось не дуже сходяться ваші думки Вікторе Івановичу!

Й
Йоні

У Балоги у самого рильце в пушку. Вот так спочатку розкрадуть кошти всякі Балоги а потім на інших звалюють провину, що нема коштів

П
патріот

А хто як не Балога знає, куди ідуть кошти які виділяють на противопаводкову програму, зараз засідає комісія по виявленню 9 мільйонів грн. які пропали вмісті з водою...

L
laszlo

З Вікіпедії бравада; ж. (фр.) 1. Юнацтво, задирство, хизування. 2. Зухвалий вибрик.

Читайте також