Балога: час іде, люди розчаровуються, а орли Захарченка перекуповують свої посади

10
9

Політик закликає негайно реформувати силовий блок.

"Багато хто мав надії на те, що після того, як спецназ кинули проти мирних людей, перше, що буде докорінно реформовано – це силовий блок. Пройшло більше місяця, а у цій сфері немає не те що хоча б напівкроків, а швидше, навпаки – повертаються методи роботи з минулого", – відзначив народний депутат.

"Хоча для всіх зрозуміло – якщо ця влада презентує просту, зрозумілу і ефективну реформу силового блоку, підтримка з боку народу гарантована. Впевнений, влада може розраховувати і на допомогу, в тому числі і фінансову, з боку Заходу. Бо усі розуміють – лише удар по корупції в правоохоронних структурах дасть шанс на глибинні реформи у всіх сферах життя. Але, час іде, люди розчаровуються, а орли Захарченка перекуповують свої посади", – наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

З
Закарпатец

"Меняю свою семью на семью Балоги или прошу Витю усыновить меня, рассмотриваю встречные варианты - митинги не предлагать - могу взять деньгами" ПАТРИОТ ЗАКАРПАТЬЯ

М
МЫ

СТРАШНО ДЬЯВОЛ ИССУС ИДЁТ !!! ГРОМАДА ЗАКАРПАТТЯ 25 АПРЕЛЯ В 13 Ч 30 МИН ВОЗЛЕ ОДА В УЖГОРОДЕ БУДЕТ ПРОВЕДЕНА АКЦИЯ "УКРАИНА БЕЗ ЯНКОВИЧА , ЗАКАРПАТЬЕ БЕЗ БАЛОГ " МЫ ИДЁМ К ТЕБЕ МРАЗЬ!!!

I
Ipso

До попереднього коментатора - я би повірив, якби не лицемірні заяви мукачівського мера про нібито рівні сторони конфлікту. але ж він знав про істинну природу Калмана роками. а тепер попробуйте сказати, що мер не людина Віктора Івановича? можна подумати він має свою незалежну думку. ага....

Д
Діма

Цій нелегітивній владі невигідно міняти цих негідників, бо ще два місяці їм гроші носять тай за збереження посад заплатять. Ніхто крім людей нічого не змінить.

ДI
До ipso

Шведка і його шавки під Шараничом який має приказ мочити балогу. І тому Калман до сих пір бушує у таборі

9
911

Все очень просто,люди хотят больше денег,меньше цены и хороший курс относительно резервных валют,дайте им это и многие вопросы какие казалось бы не связаны с материальным положением людей отпадут сами собой.

I
Ipso

А можна перед тим як висловлютися про національний рівень, навести порядок всвоїй ЄЦівській вотчині, в мукачівській мусарні? щоб не кришували таких наркоділків як Калмана. і так дальше. вже позбулись корупції?? своє не смердить. справжньою революцією ще й не пахло.

ОП
Орел Пшонки

Народний депутат Юрій Стець звернувся до в.о. генпрокурора України Олега Махніцького із заявою про незаконні дії закарпатського прокурора А.Бакая. Мова йде про переслідування корпорації “Рошен” (яка, як відомо, належить кандидату в Президенти України П.Порошенку, на той час активісту Майдану і народному депутату) в період революційних подій у Києві. Генеральна прокуратура порушила кримінальне провадження по цій події, та проводить слідство стосовно всіх осіб з правоохоронних органів, які, перевищуючи службові повноваження, займалися незаконними діями. “Пресуванням” бізнесу Порошенка в нашій області займались різні структури. На думку народного депутата Ю.Стеця, все це відбувалося під керівництвом заступника прокурора Закарпатської області Андрія Бакая. Нардеп просить Генерального Прокурора України перевірити викладені в заяві факти, та притягнути А.Бакая до відповідальності згідно чинного законодавства.

Читайте також