Балога: Час поблажок і компромісів уже минув. Потрібно працювати разом

10
24

Політик закликав переходити до реалізації чіткого плану дій.

"Таке не пробачається. Тому потрібно переходити від формату перформенсів до реалізації чіткого плану:

1. Що ми робимо в парламенті;

2. Що ми робимо на рівні місцевого самоврядування;

3. Що ми робимо на рівні партій і громадських організацій;

Час поблажок і компромісів уже минув. Потрібно працювати разом, пліч-о-пліч, від Києва, до кожного райцентру. Іншого шляху у нас немає, бо процес може стати незворотнім", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

N
nfnf

Розумні думки. Опозиційні лідери мали б прислухатись!!!

N
nfnf

Розумні думки. Опозиційні лідери мали б прислухатись!!!

В
Варош

Шо сейсь легінь хоче ? Коло підара Йушенка він так не говорив. Шо му тоди хібіло порядки наводити, Європу строїти ? Теперь од корита го копнули - він за народ та Європу вспомнив ?

С
стрий

Ха-ха-ха

S
Shits

ВІТЮ!!! Про што ти кажеш???? А ДЕ ТИ У СІЙ СХЕМІ??? Шо ти для сього вшиткого зробив??? А ДИ Є ТОТ СИКУН ВАСИЛЬ ????? Котрий з ВУСАМИ????? МОЖЕ МАЙДАН У ТЯЧЕВІ УЧИНИВ???? Пісраники ви ушиткі.

Т
толя

наставуть незворотні зміни,балоги займуть достойні міста,мавуть добрий нюх.

D
diosik

Віктор Іванович а не вже ви нпдієтеся шо вам шось світить ? Ви вже ніколи не будете при владі ! Заспокійтеся і прийміть це як кару за то шо ви предали нормальних людей !

В
виборець

Но ледви. ледви до Балоги дійшло що треба працювати разом. Тепер би хотілось побачити його на майдані а не десь у пентхаусі за фейсбуком. А то говорити ми всі знаємо, а от постояти на морозі Вам,Вікторе Івановичу, слабо ?

Ц
цирк

про очевидне не говорять....пане Вікторе

M
mikmak

Балога: Час поблажок і компромісів уже минув. Потрібно працювати разом з януковичом.

M
Mikmak

Балога: Час поблажок і компромісів уже минув. Потрібно працювати разом з януковичом. Крапку в кінці речення не поклали. Ха -ха - ха.

ДЧ
до читача

правильно кажеш!!! як казав Шевченко "кайдани порвіте і вражою кров"ю волю окропіте" скинути з престолу зека чортового!!!! а Балогові скажу що треба Закартаття робити незалежним, а в казначейство не переводити ні копійочки...

ДЧ
до читача

правильно кажеш!!! як казав Шевченко "кайдани порвіте і вражою кров"ю волю окропіте" скинути з престолу зека чортового!!!! а Балогові скажу що треба Закартаття робити незалежним, а в казначейство не переводити ні копійочки...

Д
до777

МОЛОДЕЦ ПОБІЛЬШЕ ТАКИХ ЯК ТИ І ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ

7
777

Шановний В. І. ви наш лідер на закарпатті, і наша гордість. Ви зробили Закарпаття таким, яким ми всі гордемося. Тож ведіть нас вперед, якщо потрібно то дойдемо від Закарпаття до Києва і на майдані покажемо владі хто ми такі Закарпатці. Невірю що наші земляки нехочуть жити у ЄВРОПІ. або робіть Закарпаття незалежним від нашої держави.

Н
Народ

Владу на вилы! Мусоров на кучу и сжечь как мусор!!!

ЩО
ЩЕ ОДИН

Давид Жванія

У
украинець

владу га МИЛО!!!!! Геть таку владу!!!!!!!

І
Ігор

Підтримую виходити на майдани та гнати в шию діючу владу на чолі з президентом !!! Від них вже пішли :Голова Адміністрації президента Льовочкін , Інна Богословська (яку всі ненавиділи в опозиції) далі буде...... СТРАЙКУЄМО ВСІ РАЗОМ !!! ВСІ НА СТРАЙК !

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

УВАГА!!! СТРАЙК! Ніхто не піде в понеділок до ВНЗ та на роботу!!! Цікаво це стосується і працівників Рошена, Барви

Й
йопирисити

Ржунемогу, чоловік тильо року керуе принимать закони,типирь ся звідать Що ми робимо, -Та сидите на шиї народнуй шлях би вас трафив

Ч
Читач

УВАГА!!! СТРАЙК! Ніхто не піде в понеділок до ВНЗ та на роботу!!! В теперішній Державі немає сенсу вчитись та працювати! Вони все одно вкрадуть ваше майбутнє та всі ваші зароблені копійки!!! Інформуйте всіх знайомих! Не чекайте команди керівництва, ніхто з вищестоячих не захоче бути відповідальним за страйк! Тому почніть "з низу вверх", тобто починайте з своїх колективів, одногрупників! Кажіть всім, що в понеділок не буде пар та роботи, ОРГАНІЗОВУЙТЕСЬ, та лише потім інформуйте вищестоячих!!! Пам`ятайте, якщо вийдуть всі, то вам нічого не зроблять і не виженуть! Тому зробіть все можливе для успіху! ПЕРЕМОГА ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ТЕБЕ!!! Також окреме прохання,ми повинні інформувати старше покоління,тих,хто немає доступу до соц.мереж.Будь ласка,хто може роздруковуйте інформацію про страйк на маленьких листівках та роздавайте людям/обклеюйте оголошеннями будинки.

U
uno

поки натовп не пійде штурмувати качанівську колонію для визволення юлі за рішенням народу через силу до тих пір не вірю опозиціонерам, бо вони знову пійдуть на компроміс з владою та підставлять людей, після штурму назад дороги не буде і буде лідер у продажної опозиційної банди!

М
Майдан

Но. Туй го маєш:))))))))

Читайте також