Балога: Держава не має права у нинішній ситуації витрачати кошти на Олімпіаду

8
9

Політик закликав владу повернутися до реалій.

"Через погані дороги низка сіл фактично відрізані від світу, у багатьох школах туалети і досі не каналізовані, а хворі часто помирають через банальну відсутність ліків. Чи має право держава, яка не забезпечила елементарних умов для своїх громадян, витрачати кошти на підготовку до Олімпіади? Думаю, що ні", - зауважив народний депутат.

"Владі потрібно повернутися до реалій. І перестати мавпувати свого північного сусіда, із імперських мега-проектів якого сміється весь цивілізований світ", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

В
вуйко

Дуже хочеться запитати опонентів Балоги яку користь вони мають від ЄВРО 2012? Результати є: Львівський стадіон зараз не має за що утримувати, його краще демонтувати, аналогічно термінал у орисполі. Одна можливість при підготовці об*єктів олімпіади - роздерибанити серед своїх та наближених державні кошти. А люди як були самими бідними і нещасними у Європі так і залишаться.

І
іштван

ЖАЛИВО, Ти уже знову за чужі гроші хочещ собі рай побудувати. МАЛО СЯ НАКРАЛИ На (ЄВРО2012) А ЩО З ТОГО МАЄ ПРОСТИЙ НАРОД?якщо не маєш що їсти не купуй собі нові чоботи!

0
0502662450

Коментарии задолбали

Г
гість

Капітан Очевидність завжди на чеку. А щось не таке очевидне слабо написати? Чи фейсбук всі мозги уже зїв

А
Алі

який же балога турботливий,переживає і за хворих і за туалети,жаль що все це тільки на словах.

МС
Микола Староста(Жалива)

Балога знову,як з Народною .. чим гірше тим для нього краще. Невже Балога такий перебачте тупий і не розуміє,що Олімпіада дасть можливість побудувати ті же дороги, нову інфраструктуру створить нові робочі місця. Те, що побудують ніхто на плечах не понесе, а залишиться на Закарпатті. Що дасть можливість розвивати туристичну галузь. Тут помічники "писаки" Балоги дуже протупили.

І
іштван

Якщо хтось і несе херню, то це ви супер коментатори.Я тоже не з усім згоден з В.І.Б ,але на цей раз він правий!!!

1
123

Цей "холоп" уже таке несе, що за нього ганьба малим дітям, уже не кажучи про дорослих тямущих людей.

С
Слов"янин

Якби Олімпіада відбувалася в Піндосії, Балога співав би зовсім іншу пісню. Він давно вже залежний політик, адже його кошти та власність явно не знаходяться там, де проходитиме наступна Олімпіада. Життя його примусило скидувати останні маски.

Читайте також