Балога до «Батьківщини», «Громадянської позиції» і «Народного фронту»: хочете допомогти країні перемогти – автомат в руки і на передову

15
0

Народний депутат розкритикував політичні сили, які спекулють на ухваленні законів щодо статусу Донбасу.

- Вчора і «Батьківщина», і «Народний фронт», та інші учасники виборчого процесу за люстрацію проголосували. Але, нарікань до ініціатив Порошенка відносно мирного врегулювання на Донбасі (а вони є у всіх), було стільки, ніби вони готові хоч завтра йти ночувати під «Градами», - зауважив Віктор Балога. - Питань нема – усі ми хочемо перемогти. Але ми і щось для цього робимо. Рецепт відомий усім: хочеш допомогти країні перемогти – береш автомат в руки і йдеш на передову. Не можеш піти на війну – допомагай коштами. А коли ти не робиш ні першого, ні другого і вважаєш, що потрібно вмирати комусь, але не тобі, то особисто я це вважаю зрадництвом.

- В такому випадку у мене виникає питання до цих політичних проектів – і до «Батьківщини», і до «Народного фронту», і до «Громадянської позиції», яку до речі очолює людина в камуфляжі: шановні, а ви не хочете хоча б скинутися грошима заради фронту, за який так агітуєте? Чому замість того розвісили свою рекламу на кожному туалеті і ржавому стовпі? Якщо для вас політична реклама важливіша, ніж аптечки і бронежилети, то чому хтось має йти вмирати, бо для вас війна – головна фішка виборчої кампанії? - додав Віктор Балога.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також