Балога до депутатів: йдіть на Майдан і там вам скажуть, хто повинен очолити уряд

4
3

Лише в такому разі можна буде сказати, що політична корупція викорінена, зауважує політик.

"Шановні друзі-депутати, а куди поділася традиція погоджувати важливі рішення з Майданом? Чи народ потрібен лише, для того, щоб іти за всіх під кулі? Те, що ви називаєте "консультаціями з приводу коаліції і посади прем'єра" у цій країні давно прийнято вважати політичною корупцією. А якщо важко визначитися з кандидатурою - йдіть на Майдан і там вам скажуть, хто повинен очолити уряд. Лише в такому разі можна буде сказати, що політична корупція викорінена", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

М
Миша

Який правильний!

А
Андрій

Балога каже правду. Чому тепер наші шановні новоспечені Президенти не йдуть радитися з народом? Не хочу щоб народ знову обдурили.

Р
Рахівський

Терміново при змінах треба зачистити та закрити в казимати працівників карного розшуку УВД убозу ужгородського міськвідділу та райвідділу, які кришували кримінальні угруповання по зачистці домів та квартир Ужгородщини діливши з ними гонорари.Скоти лешко кувик, кириканич, улинець, стефанишин зять гол. апел. суду корупціонера крегула, який разом із варцабою буковчаником немешом россохою замяли пограбування жителя Ужгородського району на 40 000 доларів працівниками карного розшуку яких затримали при поділі гонорару із злочинцями у Франкківську київські убозівці.Категорично не можна запускати в домівки працівників карного розшуку тому, що вас через декілька днів пограбують. Нехай скоти здохнуть і знають що люди їм не пробачать. Закарпаття повинно знати скотів у погонах. Слава героям які загинули на майдані!!!!!!!!!!

Читайте також