Балога до Партії регіонів: Невже і зараз не знайдеться хоча б одного, хто нарозумить Януковича?

8
2

Політик звернувся до колишнього оточення екс-президента, яке раптом прозріло, але не до кінця.

"За весь час в команді Януковича не знайшлося жодного, хто б сказав йому, що він веде країну не туди. А як тільки він втік, в Партії регіонів наступило "масове прозріння", що ними керував кривавий диктатор", - зауважив він.

"Так може зараз знайдеться хоча б хтось з "друзів" Януковича (той же Клюєв, Азаров, чи Рибак), який подзвонить, або поїде до нього і хоч зараз нарозумить? І донесе йому, що він уже не президент і не політик. Що немає нічого вічного, і він ніхто, щоб брати нові гріхи на себе, своїх дітей та онуків. Невже і зараз у цій "потужній і монолітній" команді не знайдеться хоча б одного, хто зможе зупинити це безумство?", - акцентує Віктор Балога.

Нагадаємо, що у вівторок, 11 березня Віктор Янукович дав 2-гу прес-конференцію в Ростові-на-Дону. Цього разу ще більш екцентричну та незрозумілу, при чому без запитань з боку преси.

Коментарі

Л
Людині

Навіщо Віктору Івановичу, у нас в Мукачево є великй депутат Чубірко І.І. хай поїде до Москви і допоможе ЗЕКУ повирнутися.

Л
Людина

Вікторе Івановичу, зовсім недавно Ви теж були в команді Януковича займаючи пост Міністра надзвичайних ситуацій і маєте напевно зв'язки із Віктором Федоровичем. ТОму чому би Вам не поговорити як депутат, представник народу з екс-президентом. Допоможіть нарозумити Януковича і направити на добру дорогу.

Читайте також