Балога до УПЦ Московського патріархату: ви на стороні добра, чи зла?

17
10

Політик зауважує, що за час Майдану, на захист людей стали практично всі церкви і духовні лідери - від мусульманів і протестантів, до Папи Римського Франциска.

"Єдина церква, яка цього прямо не зробила - це УПЦ Московського патріархату. Хоча з точки зору моралі, ситуація в Україні - це класична боротьба добра і зла. Тому, для будь-якої церкви, якщо вона від імені Бога молиться за народ, а не за темні сили при владі, - вибір очевидний, на чиєму боці треба бути", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Г
галич

Шахта-не гони .Нема такого поняття як Русскоє православіє.Все це видумка московських шовіністів.А отже все тримається на Христовій церкві.Зрозумів?Бо і слово-русскоє-від слова-Русь-цебто Україна.А Россія до цього не має ніякого відношення-як Швейцарія до Швеції.Зрозумів,неуку?

НФ
На Филарете анафема, он отступник !

!!!

П
Погорелов

Балога награжден наградами УПЦ МП (орденом святого равноапостольного князя Владимира І и II степеней, юбилейным орденом «2000 — летие Рождества Христового» 1-го степени[27]).

Р
Русин

А що такоє руськое православие? Церква Сергія Радонежського,Филипа московского та ін. закінчилася з патріархом Никоном який ту високоморальну Церкву віддав анафемі, а вірні її діти зазнали гонінь і переслідувань. Сам Никон заснував церкву яка мало,що мала від християнства. Але і те малоє знищив цар Петро а дале революція в якій церква по суті била знищена. Нинішна РПЦ це орган Сталіна, на чолі якої став обновленець Сергій виклятий Тихоном. Так,що нинішне російськоє православіє дітище Сталіна і вна діє так нащо ї тот чорт виклочив.Застає за банду!

АН
А на какой стороне Балога

??????-666?

НБ
Не богохульствуй ,расскольник!

!!!!

НС
на стороне зла..

..это филаретка-раскольник...... циклону: да не ссы ты за Россию ...там все окей...

Х
ххх

но и сразу видно как политик и зауважил ПЦ не вмешательстве в политику

Ц
циклон

ну не знаю чи в РОСІЇ ПЦ ДОВГО ПРОТРИМАЄТЬСЯ!!! ЦЕ ЧІТКО МОЖНА ПОБАЧИТИ КОЛИ В МУСУЛЬМАН СВЯТО!!! ТАКЕ ВРАЖЕННЯ СКЛАДАЄТЬСЯ ЩО МОСКВА ЦЕ ДІЙСНО (МОСВАБАД) чи як там!! вона більшості мцп тримається на віруючих білдорусі та україни це ФАКТ!

Ш
Шахта

Только на Русском православии держится все христианство!!!

Читайте також