Балога: Дуже важливо, щоб Україна зараз чітко засвідчила прагнення укласти Угоду про асоціацію з ЄС

10
7

Політик закликає це робити усіма можливими методами - і громадськість, і політиків, і звичайних громадян.

"Всі ці зайві емоції, дипломатичне хамство, торгівельні війни, спроби залякування можуть свідчити про одне - ВВП прийняв те, що Україна все-таки йде в Європу, але особисто не може з цим змиритися. Бо якщо Росія ментально втратить Україну (а так неодмінно відбудеться, коли Європа стане ближчою для нашого народу) - це буде найбільшою геополітичною поразкою Москви з часів розпаду СРСР", - зауважив Віктор Балога.

"А боятися є чого, бо Європа - це високі стандарти життя, хороші дороги, повага до кожної людини і рівні можливості для всіх і кожного. Цього, маючи навіть дуже бурхливу фантазію і фанатичну віру у велич Кремля, ніколи не скажеш про наших східних сусідів", - додав народний депутат.

"Тому зараз для нас усіх найголовніше - усіма можливими методами демонструвати своє прагнення підписати у Вільнюсі Угоду про асоціацію. Політикам - своєю публічною позицією. Громадським діячам - зверненнями на адресу структур ЄС зі словами підтримки євроінтеграції. Простим громадянам - навіть банальним вивішуванням прапорів Євросоюзу на балконах, з вікон будинків, в автомобілях і т.д.. Це те, що реально може зараз об’єднати нашу націю заради кращого майбутнього у колі цивілізованих держав", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Ж
Жінка

Я хочу у Європу. Хочу жити, як цивілізовані люди. Спокійно вести свою справу, мати родину, ростити дітей, їздити з ними відпочивати... І не боятися, що в один прекрасний день прийде хтось, який скаже: "Це місце облюбував я". і витіснив тебе. І з життя, і з роботи. Я не хочу, щоб разом із нами у Європу йшли такі політики, народжені у кримінальні 90-і. Вони не принесуть нашому краю і нашим людям добра. Як і не приносили досі.

С
свiй

Пан Балога як флюгер куди вітер туди й ми.Колись сидячи біля батюшки і нахватавшись царських замашок думав, що організує партію, як босс і буде кум-король,але не так сталося як гадалося. Людські життя, які лишилися на трасі біля Вароша підчас "снисхождения" так просто не пробачаються.Думав що пролізе поторгувавшись,не виторгував нічого бо покупці не дураки, а продавець павлін.А зараз він правильно робить що кричить за ЄС простому закарпатському люду що вештається по світу і добре буде.А ви думаю через пару років після вступу будете кричати "поворачивай назад",коли у область привалить реальний бізнес,чесний, чистий, потужний!

Г
Гарі

>Політик закликає це робити усіма можливими методами Хочу бачити Вас серед народу десь на майдані із Плакатом "Хочу в ЄС" у руках ось тоді повірю що ваші наміи щирі

I
istvan

Іванку єдну правду пишеш ,а цей ==ЗАКАРПАТЕЦЬ==не є закарпатцем , кіть такоє дурноє пише.Ви би хотіли аби Балога вам керт покопав ,свині накормив ,хижу построїв ,а ви будете сидіти за компом і критикувати.Які є не вдячні люди!

І
Іван

Не розумію я усіх цим коментарів. Уже простим читачам ясно хто за ними стоїть. Лиш Балога каже сразу пуста критика в коментарях які похожі один на одного як то одна людина пише. Покажіть мені закарпатця який не хоче в Європейський Союз? Лише дурак не хоче жити як у Венгрії або Празі

З
Закарпатець

Політик лиш то і знає, шо закликати. на більше він не здатен. Нє, ну кримінальчик, як то кажуть, не в щот. Що таке віжповідати за свої слова та обіцяники - ця сімейка і не чула про таке. А наївні селяни роки чекають.. Добре, що їх вже ДУЖЕ небагато.

Л
логік

Кому треба? Вам особисто? Треба поговорити, бо ви у комісії по євроінтеграції, і щоб легше було зі своїми грошиками на рахунках у європейських банках? Без вас ніби люди і самі не розуміють, що нам це потрібно. а ви би лиш піарилися на пустій балаканині і заповнювали інтернет-простір своїми пустими балачками, які нічого не вирішують. Зробіть щось для людей вршті!

Читайте також