Балога: Дико, коли країна однією ногою ніби хоче йти в ЄС, а іншою – продовжує залишатися в радянському болоті

12
18

Нардеп сподівається на адекватність українців в оцінках першотравневих «урочистостей».

«От і закінчилося «свято трудящих». У телевізорі все як і годиться – серп, молот, червоні прапори. Тобто те, що заборонено в цивілізованій Європі. Звичайно, переважна більшість громадян України - люди адекватні і не сприймають ці дні за свято. Але влада настільки не любить свою країну, що готова пропагувати російський шовінізм на всіх каналах», – зауважив Віктор Балога.

«Напевно, зі сторони виглядає дуже дико, коли країна однією ногою ніби хоче йти в ЄС, а іншою – продовжує залишатися в радянському болоті. З червоними мітингами і демонстраціями», – наголосив політик.

Коментарі

7
7777777

Особливо по європейськи можна назвати подачу води в район росвигово

ЮХ
Юрій Хрипта

Чия б корова мичала, пане Вікторе, ажде ви перші нехочете у європу і я це можу доказати

%
%

Балога ЗА ненормированный рабочий день! А в чем смысл жизни?! В этом?: http://www.youtube.com/watch?v=uf2CYTB7S_I

%
%

1 мая 1886 года чикагские рабочие организовали массовую забастовку с требованием восьмичасового рабочего дня. Условия труда тогда были достаточно тяжелыми: низкая заработная плата, продолжительность рабочего дня в 12—15 часов, использование детского труда, отсутствие социальных гарантий[1]. В забастовке участвовало 350 тыс. американских рабочих, в том числе в Нью-Йорке 10 000[2], в Детройте 11 000[3], центром сопротивления стал Чикаго, в котором в забастовке участвовало около 40 тысяч рабочих[4]. После первомайской забастовки на одном из заводов Чикаго были уволены 1,5 тысячи рабочих. Возмущённые рабочие объявили ещё одну забастовку. Через два дня на завод прибыли штрейкбрехеры. Их встретили митингом у проходной, но полиция разогнала его, используя оружие. Четыре человека были убиты, десятки ранены.

%
%

День международной солидарности трудящихся "Первого Мая" В память об этом событии первый Парижский конгресс II Интернационала в июле 1889 года принял решение о проведении ежегодных демонстраций в день 1 мая и объявлен международным праздником всех трудящихся[5]. День международной солидарности трудящихся (День труда) отмечается в 142 странах и территориях мира 1 мая или в первый понедельник мая. В некоторых странах День труда отмечается в другое время — к ним относятся, например, США, Япония, Австралия и Новая Зеландия. Более чем в 80 государствах (включая Индию) День труда не отмечается. В Израиле до 1977 года 1 мая являлось официальным праздником. В 1977 году после поражения Партии труда на выборах и прихода Ликуда к власти праздник был официально отменён. Однако до сих пор жители Израиля, желающие отметить этот праздник, получают такую возможность.

%
%

Просто при СССР Балогу уже б отправили на рудники за воровство в особо крупных размерах и за предательство родины,которая его вскормила неблагодарного поросенка, а он хочет всех продать ЕС(в болото).

Ю
Юрій

Написав коментар до неправдивого посту сумнозвісного Віктора Балоги: "От і закінчилося «свято трудящих». У телевізорі все як і годиться – серп, молот, червоні прапори. Тобто те, що заборонено в цивілізованій Європі. Звичайно, переважна більшість громадян України - люди адекватні і не сприймають ці дні за свято..." Коментар був такий: "В усій Європі трудящі відзначають Першотравень. І саме під червоним прапором, і з серпом та молотом. І пан Балога це добре знає. Але плюй в глаза - Божа роса. Просто черговий привід для політичного аутсайдера попіаритись". Пан Балога знайшов залізний контраргумент - коментар видалив, коментування мені заборонив. Хай живе свобода слова по-балогівськи!!! А може й не варто ображатися? Для В.Балоги "люди адекватні" - це такі, як він власники Барвостанів, а не якісь там трудящі "невдахи".

С
саня

старую балоговскую кличку вспомнили))) какая прелесть... давно я о завгоспе не слышал. прям молодость вспомнил. спасибо, ребятки за ностальгию)))

З
завгосп

та балога би, може, й хотів бути у тому єс тільки от що від того зміниться? село із завгоспа все одно не викуриш, у якому б євросоюзі він не жив і яким би цивілізованим не прикидувався. завгосп - то на все життя

М
Македонский

Хотеть быть в ЕС, еще не значит, что нас там ждут.А трудящиеся есть везде. Пройдет еще 20 лет и все равно будут людей советским болотом пугать....

7
777

Я зовсім не розумію твою реакцію.Я мав на увазі,що ніде у світі не празнують свою владу,а навпаки.

Г
грам

та по перших його текстах у фейсбуці, коли він сам їх писав, було дуже добре видно, що представляє із себе його освіта. настільки безграмотного "писаку" ще пошукати треба... дивлюсь, зараз карасьов старається чемно відпрацьовувати свої гроші.

К
костя

видно, у тій європі, в яку пускають нашого балогу, такі правила, як він про них написав))) а у всій іншій (відомій всьому білому світу))) такі ж, як і у нас. ну,хай пише. правильно відзначили: продукт української освіти. думаю, школа в завидові багатьох таких балог випустила

О
Одурманений

А у мене писало в календарі на планшеті, що 1 травня - свято праці та весни. Вияснилось, що то завуальоване агітаційне дійство, що має на меті знову затягнути мене в СРСР!!! Дякую Вам пане Балого, що бороните мене (нас) від всякої облуди!

T
tanar

Не буду судить о всей "цивилизованной Европе", но в Германии и в Австрии указанные символы не запрещены. Автор, видимо, продукт украинского образования. Не удивительно...

1
123

до 777 Так де було святкування а де хода за свої права

7
777

Не путай святкування з ходою про свої права.

1
123

Віктор Іванович якщо можна то дві поради: 1. Скажіть Карасьові щоб не писав у вашому фейсбуці по вихідних коли працівники штабу ЄЦ не працюють бо нікому коментувати 2. Включіт телевізор і в Німеччині, і в Великій Британії, і в ВФранції на Перше Травня ішли під червоними прапорами

Читайте також