Балога голосуватиме за усі законопроекти по лікуванню Тимошенко

6
5

Про це політик заявив сьогодні, 24 жовтня на своїй сторінці у "Фейсбук".

"Поганий мир завжди краще, ніж хороша війна. Тому, особисто я голосуватиму за всі законопроекти – скільки б їх не було, і хто би їх не вносив – які дозволять ЮВТ виїхати на лікування за кордон". - пише народний обранець.

"Зараз найголовніше, щоб влада її відпустила, а Захід – прийняв, бо це потрібно країні. А хто яким літаком полетить і в який аеропорт – це питання другорядні", - повідомив Віктор Балога.

Коментарі

В
виборець

це якщо до того часу у тебе мандат не заберуть...)))

1
123

А шо, тур у Шамбалу уже закінчився? А то ви тут уже голосувати за щось зібралися... Ви би не базікали багато, а до дій перейшли. наприклад, видалилися із фейсбука. Шарите, скільки б вільного часу з'явилося??!!!! Може, з обіцяного перед виборами щось зробили.

С
Слов"янин

Де був Балога, коли Юлька, на догоду глобалістам, приймала стратегічно шкідливі для України рішення ще задовго до "газової угоди"? (згадаймо хоча б цукрову аферу, що нанесла відчутної шкоди вітчизняному с/г) Цікаво, коли в Україні будуть введені старі добрі закони про шкідництво та диверсії? Мабуть тоді, коли справжні українські ЗМІ опублікують рідкісні, але ЩИРІ поцілунки Тимошенко-Капітельман і Ко "Стіни Плачу"?

N
Noname

Цікаво щоб робив Балога якби фейсбук закрили.

8
888

Вітя, а коли ти буваєш у раді?

Читайте також