Балога: Яка дорога – така і влада

11
14

І навпаки: яка влада – така і дорога. А разом з ними і суспільство, яке вже 20 років їздить по ямах.

Пише Віктор Балога у своєму Facebook.

«Я, як і всі українські водії, хотів би бачити хороші дороги. Але я, як політик, розумію, що в нинішній ситуації це неможливо. І не тому, що держава бідна, а тому, що немає бажання щось змінювати. До тих пір, поки ми годуємо таку структуру як Укравтодор, доріг у нас не буде. Бо замість них ми маємо армію корупціонерів, які за багато років добре навчилися «освоювати» кошти», – зауважує політик.
«Тому цю структуру потрібно безповоротно ліквідувати і пустити на ринок світові компанії з передовими технологіями і досвідом. І помаленьку біля них вчитися працювати. Бо з технікою минулого століття і ментальністю казнокрада нормальну дорогу не побудуєш. Уже ніхто лопатами і граблями не працює – зараз усе автоматизовано, технології пішли далеко вперед, а ми залишилися в добрєжнєвській епосі», – наголосив Балога.

«На сьогоднішній день найбільш ефективною є технологія армування доріг, коли для будівництва використовують цемент і метал. Той самий метал, який Україна зараз немає кому продавати. То чому б державі самій у себе не заробити – купити в українських підприємств метал на якісні українські дороги? Це ж ази макроекономіки. Зверніть увагу – зараз в Україні немає жодної транспортної артерії, яка б з’єднувала Захід з Північчю і Сходом, і Крим – з Центром і Північчю України. Якщо в Україні не буде якісних автобанів у цих напрямках – це означає, що ми взагалі нічого не робимо. Тобто нам не потрібен туристичний потік на Крим і не потрібні економічні та культурні зв’язки з Заходом», – зазначив народний депутат.

«Єдина нормальна дорога, яка є в Україні – це кілька десятків кілометрів траси з Києва до Борисполя. Решта – більше, ніж 160 000 кілометрів доріг, морально застаріли і фізично зносилися. І єдине, що можна з ними зробити, так це закопати туди ще кілька десятків мільярдів гривень», – підсумував Балога.  

Коментарі

%
%

Адвокат Сірожа - :)))выпей валерьянки. СССР в новом виде?- да, и не только мне,а вот тебе недообразованному видимо надо изучить, что такое "глобальная политика" и управление на глобальном уровне, и выйдешь на роль Украины в ее неотъемлемой части. "Необходимо свести славян до языка жестов. Никакой гигиены, никаких прививок,только водка и табак" (Из директивы А. Гитлера А. Розенбергу о введении в действие Генерального плана «Ост» (23 июля 1942 г.)) - план успешно работает! "Руководитель Европейского парламента Мартин Шульц сделал заявление, что еще в 2012 г. объединенная Европа оказалась неплатежеспособной.Государства-доноры стремятся сократить высокие расходы бюджетов ЕС на ближайшие годы, значительная часть средств из которых отправляется странам-получателям средств."- автоматически превращая их в страны должники перед транс национальными банками - ты му#ило Адвокат Сірожа будешь отдавать те долги?!

С
Сафарі

Я памятаю які були дороги на Закарпаття за часів Балоги. То був Ужас, але чомусь ви зараз про це мовчите

Я
ян.

ви би краще про корупціонерів мовчали, хіба не ви хотіли підкупити священиків на минулих виборах?

I
istbalogh

В котрі руки ідуть налоги за дорогу включені в ціну палива ?словаки ,мадяри ,румунни,а вантажний транспорт ? Всі тут заправляються майже в 8-9 разів забирають більше палива ніж використуеться для Закарпатя, тут за рахунок прошлих 6 років дороги мали би зробитися з хрусталя уже. Куди йдуть кошти ???

АС
Адвокат Сірожа

ты "%" недо%баный, сколько получаешь за тролля? Тебе надо совецкий союз, кретин? Работал, небось, в КГБ?

ОО
Отак от

В целом по стране и по всем возрастным группам вместе, уехать из России хотел бы каждый пятый житель – т.е. 20% населения. Больше всего об эмиграции задумываются представители самой молодой возрастной группы – 39% среди 18-24летних россиян, а также представители самой высокообразованной – 29%. Среди тех 80%, которые не хотели бы уезжать из России, 93% - пожилые граждане и 85% - малообразованные.

Т
Тю

Яка Европа? Та из которой бегут наормальные люди?В которой арабов и индусов больше чем европейцев? Шо за пропаганда? Чомусь дітки Путіна, який подає свої некроманські марення під різними соусами (Евразийский союз, Таможенный союз, Русский мир і т.д.) живуть у Європі, а не в святій непорочній Росії.

С
свобода

А казали що на євро-2012 у нас будуть найкращі дороги.Треба до нас батьку Лукашенка, або такого як Сталіна.Роздерибанили пару мільярдів і пі...ец.За таке розстрілювати треба.

%
%

до Вячеслав Яка Европа?та что в долгах которые не может вернуть и уже фактически принадлежит частным транснациональным банкам? Та из которой бегут наормальные люди?В которой арабов и индусов больше чем европейцев? Евросоюз- долговая яма, аморальные идеалы и нравственность, паразитирующая за счет тех стран у которых есть ресурсы,что они нам могут предложить кроме своих ветряков,парков и лжедемократии? Благодаря этим паразитам развалившим наш союз, имеем наивысший показатель детского алкоголизма, и свободу слова(демократию) для разных педирастов,для остальной статистики маловато места,все не описать.

Д
Дорога

Вітя, а два роки назад коли ти працював у уряді чого не критикував владу за дороги? Ти кончений штемп:)

В
Вячеслав

Вам пропонують Європу ,а ви знов на граблі.

M
McMurphy

Як кажеся: "Чия би корова мичала"!!!!

4
424

Балога: "Мені тоді Тимошенко не дозволяла,свісток подарив дуже маленький"

П
патріот

А хіба намного кращі дороги були, коли Балога був при владі?

Читайте також