Балога: Якщо Янукович щирий щодо євроінтеграції, то прямо у сесійні залі має підписати відповідні закони

9
7

Народний депутат пояснив, як має діяти президент у перший день роботи Верховної ради.

«Коли йде дискусія - прийде Президент в парламент, чи ні, особисто я вважаю, що на це питання треба дивитися ширше. А саме - якщо його наміри щодо євроінтеграції є щирими, то Президент повинен не просто прийти, як зірка телебачення, а взяти з собою ручку і прямо в сесійному залі підписати євроінтеграційні закони», - зауважив політик.

«Це буде найкращим сигналом для ЄС, що Україна більше не збирається «розтягувати задоволення» з рухом на Захід. І це буде чіткою демонстрацією для Москви нашої єдності і незворотності курсу на цивілізований розвиток», - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Й
йошко

Жодного розумного коментаря ,одна антибалоговщина!!!!!

В
Виборець

Петрові Балога просто все ще думає, що він модний пєрєц, тому і роздає команди наліво-направо. Треба би щоб хтось людині пояснив, що він більш не може таке розказувати, статус не той, а то він бідний настільки помиляється, але розпорошується.. Хай би вже свої сили спрямував у інше русло. наприклад,зустрівся із людьми. У них є багато питань до нього.

Н
Незалежний

От так і буде як сказав Балога. Тільки цікаво мені, як він був головою Секретаріату , якщо не знає процедуру. Документи потрапляють в Апарат, а потім до Президента на стіл. Балога чи Карасьов хто там із Вас пише цю путь, будьте розумні.

Г
гість

Він так і зробить, тільки скажіть неадекватам, щоб перестали блокувати трибуни

П
Петро

Хто такий Балога щоб пояснювати Президенту як йому діяти?

В
Вітя

До автора цього запису- не В. Балоги. Ви про що? Де це бачено(крім Ющенка), щоб такі доленосні документи підписувалися на колінах? Та хоча б для чинності вони мають пройти через АП. Ну Карасьов, ну дайош... Є ж певний порядок проходження державних актів.

Р
русич

Балоге все неймется... :) Швейцарский банк, в котором Баблога хранил наворованное бабло - более полумиллиарда долларов, на поверку оказался российским и блокировал бабки до прояснения происхождения! А шо может прояснить Витюнчик, если все годы он декларировал налоговой только чиновничью и депутатскую зарплату? :) Изумительно уместен старый гб-шный анекдот. Выпускника разведшколы вызвали к начальнику и говорят. Едешь туда куда тебя и готовили -- в Швейцарию, но легенда твоя чуток скорректирована. Едешь ты туда не банкиром, а одноногим нищим. :)) Интрига теперь состоит в том, какую ногу Путин отрежет этому записному гей-ропейцу - левую или правую? :)

Читайте також