Балога: Якщо Кремль хоче повторити помилку Брежнєва і Кім Чен Іра, то вони мають усі шанси

15
12

На думку політика, якщо Росія реалізує хоча б половину тих погроз, які роздає стосовно України, то це нашкодить не нам, це нашкодить самій Москві.

«Фактично уже зараз РФ починає реставрувати залізну завісу, щоправда в менших масштабах, але під лозунгом нібито захисту свого ринку від якісної продукції з України і ЄС. І якщо втілювати усі їхні погрози в життя, то вийде досить дивна економічна модель – щось середнє між СРСР періоду застою і КНДР наших днів. Бо за такою логікою треба заборонити ввезення німецьких авто, щоб вони не конкурували з Ладою «Каліною», повикидати усі японські телевізори, щоб підняти «Рубін», і заборонити американські смартфони. І якщо у ХХІ столітті Кремль хоче повторити помилку Брежнєва і Кім Чен Іра, то вони мають усі шанси», - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Л
Логік

Ви б краще подивилися, що під носом робиться, і що ваш брат творить. Ви показуєте свій рівень. Не лише етиви, а й загалом відповідальності і професіональності. балогу малого не цікавить робота в раді. Так може треба посунутися і віддати опсаду тому, хто хоче працювати??

2
2451-му

а смоктательный аппарат типа "сам-сунь" не поклали ти маскали "на пасашок" у гузицю?

1
123

Вітю НЕ признавайся, що так тебе натянув Путін(Медведчук), І МІСТО для продажі бананів у Стамбулі уже маєш. У Стамбулі, а не у МУКАЧЕВІ!!! ВІТЬОК майже прогнози збуваються, А народ тобі трпів довго? КІНЕЦЬ ТОТІ НЕ ЗА ГОРАМИ!!! Вийди до громади Мукачева та поясни все, якщо це не правда!!!

П
попередньому

Козле тебе напевно із Кремля підкинули , та летиш до цих пір.

2
2451-му

шо верли тя из Питера из стройки? казавим ти не кради цемент по жебах..Богу дяковати шо не забили тя то ти маскали..

В
Варошський

Чи, то я дурний чи, то, Вітя шось не то каже... в Росії уже майже всі автомобільні заводи Європи построєні (і не так як в нас, в Єврокарі, колеса прикручують). Майже половина закарпатцю роблять в Росії і несуть гев гроші, жеби їх жони ходили в "Барву". Бо, кідь, не буде тих сигеню і тих грошей, кому Вітя буде продавати свою просрочену сметанку?!

2
2451

Віктор іванович маеш правду. Учи ЦИХ СОМАРІВ.московських

J
joska

Mikolo Starosta. svoji komentari pisi krasche u budarach na styini,tam voni buduty aktualyni.!

Н
Незалежний

Пане Віктор, Вам вже нема про що говорити? Тай справді де Ви були зі своїми заявами коли були чи не першою особою в країні, Ющенко казав, що Балога то Я. Цікаво, що тоді заважало підписувати договір про асоціацію. Юля була на волі. Певно те, що Ви з Ющом тоді гарно співпрацювали з маскаликами і тихо крали.

А
Артур

Поїзд не поїзд а у тебе коля криша поїхала

МС
Микола Староста(Жалива)

Пане Віктор про геополітичні наміри Росії треба було говорити тоді коли ви були біля Ющенка. Зараз ніхто не звертає уваги на ваші заяви. Поїзд поїхав шановний.

Ю
Юра

А у Вас є всі шанси стати персоною нонграта для Росії.

Читайте також