Балога: Якщо людина по натурі шуллер, вона завжди буде шукати можливість обвести когось кругом пальця

11
12

Політик прокоментував дебати навколо запровадження сенсорної кнопки.

«Розводчики котят» готові йти дуже далеко, тільки б не виконувати Конституцію. От вчора під час тестів з «впровадження» сенсорної кнопки, дійшли до того, що засовували сірники в пульти для голосування, підставляли телефони і т.д. Так я хочу сказати – якщо людина по своїй натурі шуллер, вона завжди буде шукати можливість обвести когось кругом пальця, щоб не працювати по закону. Вони так звикли жити. Але виглядає дуже гидко, коли ці шуллери ллють бруд на молодих хлопців з опозиції, які просто вимагають від них бути чесними перед законом і своїми виборцями», – зауважив Віктор Балога.

«Але нехай собаки лають. А ми, якщо хочемо захистити Конституцію, не маємо права дозволити розпочинати сесію ВР без впровадження Ради - 3,4,5 – будь-якої. Головне, аби на ній не могли грати «піаністи», – наголосив політик.

Коментарі

1
123

Коля +100

А
Альберт

А ви ж не уточнили, це через Фейсбук Балога прокоментува???? Просто він відти не вилізає

К
Коля

"Балога: Якщо людина по натурі шуллер, вона завжди буде шукати можливість обвести когось кругом пальця" цікаво шановний, чому ви про це заговорили... По собі судите?

Л
лоці

А що при Балогові і Ющенкові депутати не голосували за сусідів, але тоді наш земляк мовчав, пішов до Януковича, а зараз уже примазався до топозиції, як відтерли від корита. Так тримати Балогові, але люди вже скоро розкусять і постраждає опозиція, а шкода.

В
Валентин

В політиці був, у парламенті його не було і до кнопкодавства він не причетний і не треба перекручувати факти

П
простак

Балога не був в політиці останніх - цять років - він упав з неба вчора разом з метеоритом...

В
В

ага

В
Валентин

Усе минуле скликання регіонали СВІДОМО порушували Конституцію, саме вони запровадили масове кнопкодаство в парламенті безсовісно, нічого небоячись і не соромлячись натискали кнопки по принципу один за всіх. А які претензії до Балоги? його в минулому скликанні не було.

ГЗ
Гуцул з Рахова

Правильно Балога каже Даунецькі розуміють лиш все по своіій Тупій бандитській Панятке з ими можна говорити лиш з позиціі Сили і Вилів з косами

В
Віктор

Балога правий вцілому хіба може таке бути коли в залі 50 депутатів а голосує 240 карток. Цю ситуацію дійсно треба міняти над нами світ сміється.

П
простак

Це напевно Балога про себе говорить ... і ще - хто це "МИ" ??? Віктор Іванович - ви що "примазуєтесь" до опозиції? Чудак чоловік!

Ш
Шулер

Шулер шулера одразу впізнає. Правда, Вікторе Івановичу?))

Читайте також