Балога: Якщо раніше процес над Юлією Володимирівною викликав обурення, то зараз – іронію

9
6

Політик прокоментував хід розслідування справи Щербаня.

"От уже який день поспіль уся країна сміється зі «свідків» у справі Тимошенко. Якщо раніше процес над ЮВ викликав обурення, то зараз – іронію: приходять дивні люди з феноменальною пам’яттю, які з Тимошенко особисто не знайомі, але все про неї знають" - пише Віктор Балога у Фейсбуці. 

"Якщо немає доказів по справі Щербаня, то для чого розігрувати цю комедію з «професійними свідками»? Можна зібрати їх скільки завгодно, обґрунтувати їхню значимість нормами закону, але суспільна легітимність цього процесу все одно буде дорівнювати нулю. Бо у справедливий суд над Тимошенко уже не вірить ніхто. Так для чого тоді починати новий процес, якщо він ґрунтується на абсурді і комедії?" - зазначає політик. 

Коментарі

ДА
До АНтибала

Звичайно, що забули б. І забудуть!!! Щось мені підказує, що дуже швидко. Як тільки інтернет вдома у балог відключать, той, сиротько, без роботи лишиться))) Доведеться пасьянс складати, бо коментувати більше нічого не зможе. Великий коментатор, блін...)))

А
Антибал

Пане ВІкторе, ви як завжди у своєму репертуарі - шаритеся на фесбукові, то може пора вже ділом зайнятися, а не штани просижувати на стільці з "філософськими" думками в голові? Не лізьте туди де вас не питають, чесне слово, складається враження, що якби ви не нагадували про себе постійно через фейсбук то про вас би взагалі забули.

А
Артур

Що викликае процес Тимошенко у Балоги мало кого ціквить. Головне щоб було торжество закону. Ні більше ні менше. А для цього є прокуратура з одног боку, адвокати Тимошенко з іншого і суд - посередині

П
піп

про це Балогові треба було говорити Януковичу рівно три роки тому назад або ще краще - усвідомлювати свої хибні кроки проти Юлі разом з Ющенком в 2006 - 2009 роках . Самопіарщик хринів.

Ч
Читач

Якщо раніше коментарі Віктора Балоги викликали зацікавлення, то зараз - нудоту:)

ДБ
Друг Балоги

Вікторе Івановичу, Ви забули про свій "свисток" Юлії Володимирівній. Тоді була не іронія, а комедія. Сьогодні Ви пожинаєте плоди своєї діяльності.

Читайте також