Балога – Януковичу: Скільки можна зістрибувати з питання про ЮВТ?

11
5

Політик вкотре наголошує, що вирішення питання Тимошенко кардинально змінить порядок денний в Україні.

"Не розумію Президента, як політика. Скільки можна зістрибувати з питання про ЮВТ. Треба дати однозначну і чітку відповідь. Із чіткими часовими рамками. І це буде значно більший крок до євроінтеграції, аніж політичні заяви, прийняті законопроекти та поїздки до Брюсселю", - наголосив Віктор Балога.

"Тим більше, що такий крок кардинально змінить порядок денний в Україні. І влада, і опозиція змушені будуть змінити тему діалогу. Впевнений, що країна від цього лише виграє", - додає народний депутат.

Коментарі

Л
Лоці

Се тілько Ющенко з чийоїсь подачі(?) кадрові та інші держаного значення Укази подписував на колінах. Але ж є Закон. Най адвокати (такі вумні, кіть їх послухати) ся єбут. А вам якоє до того діло. Кіть Янукович їден раз вчинить так, як хочите ви- його закидавуть притензіями і гомбець йому, як Президенту. Ви, європейці з голов гузицьов, ану най любий европрезидент видасть незаконний указ чи команду- де він буде? Ото ж бо.

В
виборець

читачі - Балозі: скільки можна засирати інтернет-простір своїми "експертними думками"?

Г
Галя

Скільки можна мусолити одну і ту саму тему. Вам же нормльно сказали що це компетенція суддів. А Ви опять за своє. Чи до Вас недоходить?

П
Пітю

Якщо я у Фейсбуци напишу Януковичу, чи викладите ви статтю: "Пітю - Януковичу" ???

П
ПІПО

І Я НЕРОЗУМІЮ,СКІЛЬКИ МОЖНА ПІАРИТИСЯ?????НА ЦІЙ ТЕМІ УЖЕ ВСІ ПОВИСКАКУВАЛИ,І ВИ, Я ВИЖУ В ТОМУ ЧИСЛІ. ШКОДА.

Читайте також