Балога – Януковичу: Відпустіть затриманих на Банковій і Бог може вибачить

6
17

Політик емоційно звернувся до глави держави.

"Я хочу спитати у Вас, пане Президенте. На Майдані в ніч на 30 листопада побили дітей. 1 грудня на Банковій побили і засудили абсолютно випадкових людей, у яких також є діти. Виглядає так, що в державі вас починають ненавидіти не лише ваші недруги, а й прості матері – за ваше ставлення до їхніх дітей", - зауважив народний депутат.

"Пане Президенте, хочу дати вам підказку. У останньому зверненні до людей ви назвали себе батьком. Так ось – у батька чужих дітей не буває. Запам’ятайте це і ставтеся до всіх так, як до своїх синів. Тоді дивитися на вас будуть по-іншому і сприйматимуть вас без страху. Тому зараз. особисто вам потрібно терміново дати доручення відпустити затриманих людей і забезпечити їх лікування. Тоді матері зрозуміють, що президент також чийсь батько. Робіть це і Бог може вибачить", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

П
ПЗДЦ

Та сколько можно,опять Балога....задолбало уже,всеравно что он там говорит!Реально зделать так чтоб неписать на сайте что он думает?

І
іштван

ПРОЧИТАВ Я ВАШІ КОМЕНТАРІ , І МЕНІ СТАЛО СОРОМНО ЗА ВАС ЗАКАРПАТЦІ КОТРІ ТУЙ ПИШУТЬ. ТАКІ ВИ ВСІ РОЗУМНІ ШТО ДАЛЕ НІКУДИ , айбо лем сидя за компютером. ВИ СПОЧАТКУ ПОКАЖІТЬ ЩО САМІ ЗНАЄТЕ А ПАК КРИТИКУЙТЕ ЛЮДЕЙ ЯКІ ХОТЬ ЩОСЬ РОБЛЯТЬ АБИ ЗМІНИТИ ЩОСЬ НА КРАЩЕ.Я ДОЙШОВ ДО ВИСНОВКУ ,ХТО ЯК САМ ЖИВЕ ТАК І СУДИТЬ ІНШИХ. ГАНЬБИЛИБИСЬТЕСЯ ФУЙ!!!!!

С
Серега

Подивіться, яку Європу відстоює майдаун http://www.youtube.com/watch?v=5yivuaUWii0

КД
Князь Дімітрій

на кожен день пару патріотичних коментарів від евромайданутих які розносяться по всій сеті легким способом( Копировать - Вставить), я стараюсь їх навіть не читати і ви не ведіться.

9
987

Так, за що поважаю мукачево.нет та ужгород.ін так це за те, що в них нема цензури в коментарях і не видаляють. А закарпаття онлайн це взагалі смітник. Людина, яка ганебно і боягузливо видаляє всі коментарі, що не згодні з позицією автора сайту (навіть не конкретної статті) просто не має права називати себе журналістом. Хоч як диба не кричить, що він журналіст – це образливо по відношенню до справжніх журналістів. Людина зовсім не сприймає ніякої критики. І веде себе як якась мала дитина. Це видно навіть по коментарях у фейсбуці. Іншого пояснення цій ідіотській цензурі на його сайті нема. При тому, що образливі і грубі коментарі по відношенню до інших фігурантів статей не видаляються. Тільки ті, що з думкою яких не згоден автор сайта. І сміх і гріх. Причому там було стільки брехні під час скандалу з Народною, що тепер коли бачиш якусь статтю, то просто не знаєш де правда, а де прибрехав. Тому тепер першим ділом для новин про Закарпатті відкриваю мукачево.нет та ужгород.ін.

Б
батя

зразу видно який балога баран у питанні релігії....адже кожна віруюча людина знає,що Бог не "може вибачить",а вибачить кожному хто щиро розкається у своєму гріху на сповіді. А марно використовувати Боже імя це підло і низько...алеж що ми хочемо,це ж балога,він тільки на таке і здатний.

П
петро

у мене всього одне питання: що робили вночі ДІТИ на Баноковій???????????????

С
Слов"янин

Для 987. Треба додати, що на сайті "Мукачево.нет" все ж таки існує свобода слова для коментарів. На сайті "Закарпаття.онлайн" усіх, "хто не з нами" тупо банять. Тому там завжди одностайні думки. Громадяни СРСР за Брежнєва голосували менш одностайно.

9
987

То так смішно, як закарпатя онлайн кожу заяву балоги чесно публікує. Хоч би не палився диба так. Давно ж всі кажуть, що він працює на балогу і що протест проти пл народної і ледиди був замовлений хазяїном.

9
987

Пан Балога - всім гдибоко начхати на вас та на те, що ви думаєте з того чи іншого приводу. Це цікаво лише двом вашим сайтам - мукачево нет и закарпаття онлайн, які друкують кожне ваше слово. Ви вже давно політичний банкрут, який спалив мости і з владою, і з опозицією.

У
Ура

Давайте посміємося коли все закінчиться. Як всі знають, сміється той, хто смієся останнім.

С
сивлюський

Тявкайте, тявкайте.... Недовго вам ся лишило....

/
////

лиш говорить і говорить, говорить і говорить

Е
ЕВРОПА

а когда воруете у Народа млн. почему Бога не вспоминаете.....\\!!!!????вСЁ ЗАКАРПАТЬЕ ВО ВЛАСТИ БРАТЬЕВ, ЖЁН И КУМОВЕЙ.....НЕ СТЫДНО?

ЯВ
Як все буде

Хана Балозі, догрався мерзотник......... Скоро до тих затриманих приєднається, там йому і місце.

С
сергій

просити вибачення треба вам і таким ,як ви,що кинули туди дітей.А самим слабо вийти до людей!!!

Ш
Шахта

Маразм крепчает! Кем он себя возомнил, кто слушает его бред?

Читайте також