Балога Януковичу: Вся Європа виграє в судах справи проти Газпрому

8
7

Народний депутат закликає главу держави наважитися на суд щодо газових контрактів.

"Наші друзі і партнери, як вони себе називають, уже три роки морочать Януковичу голову з газом. А тепер ще й просять Європу не мати з нами справ: газ у сховища закачувати не хочемо, консорціум на трьох не хочемо, і взагалі нічого не хочемо. А чому, бо це все наше?) І якщо оцінити стосунки з Росією в минулому, то як-не-як, зі скрипом, але домовитись про газ могли. На фоні сьогоднішньої "дружби", Ющенко , а особливо Тимошенко - виглядають просто як брат і сестра ВВП", - зауважив політик.

"А наш президент мовчить, думає пронесе. Я особисто сумніваюсь. Бо вся Європа виграє в судах справи проти Газпрому, і тільки ми мовчимо за рахунок податків з власного народу. Ціна занадто висока, пане Президенте . Потрібно діяти", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

РП
Рубіш Пішта

Откровенна протиросійська позиція Балоги і Кличка - от політичної сліпоти. Се май главна ошибка у їх життю. А возврата не буде. І ніякий се не патріотизм. Се інстинкт самосохраненія і примітив безграничний.Забери у сих пацанів міхи диких бабок і они повні нулі.

ДФ
До фредія

Дискутувати? З тобою??? Дискутуй із собі рівними - http://expres.ua/news/2013/05/25/87650-kyyevom-proyshov-gey-parad А то після параду у всіх вас, пєтушків, крила виросли. Невже ви думаєте шо пєтухи це європейська традиція? Ні ти вже став пєтухам - ним і залишишся. Бо незважаючи звідки ти, але живучи на Закарпатті, так віддано сосати ригоАНАЛам можеш тільки ТИ і тобі подібні. Для вас і слово є підходяще - Під*Раси.

F
Fredy

Попередньому коментатору Нажаль, у тебе, як і у твоїх завидівських ідолів, дуже обмежений словарний запас. Може би і з тобою подискутували, але виходячи з твоїх тупеньких і обмежених коментарів виходить, що говорити там ні з ким. Лише не розумію: попередні вибори вже пройшли півроку назад, наступні ще далеко, то ти так емоційно останні продпайки відпрацьовуєш? Дешевий ти, однако))

ДП
до попередніх Під*Расів

Можете не кукурікати, і так всі знавуть ош ви пєтухи. Мають вас дауннецькі по повній і в хвіст і в гриву, а ви за це на Балогу гавкаєте. Може він шось неправду сказав? Гамнюк ваш янек і конюх з ним і вся ригоАНАЛьна банда. Ніхрена ви не робите тільки крадете і воняєте на сайтах.

МЗ
мукачівський завгосп

та ясно, що не заспокоїться. жаба давить... а тут ще й у братка мандату забирають. і це після усіх мільйонів, потрачених на те, щоб той мандат у деркача переманити. вони ж тепер на собі волосся рвати мають. усією фАмілією

F
Fredy

Балога не заспокоїться, що його витолкали з великої політики в регіональну. Надіюсь, скоро він буде впливати лише на політику сільського масштабу

М
Міліцішта

Ой Вікторе, лем ти не учи жити.

Читайте також