Балога каже, що Україна на півшляху до остаточного приглушення свободи слова

3
3

Політик звертається до громади країни, чи розуміємо ми всі, в якому суспільстві хочемо жити.

«Щойно прийнятий закон в першому читанні, який «посилює» відповідальність журналістів, а фактично це ще один крок до остаточного приглушення свободи слова. Однозначно ,це рішення політичне і тому питання не в депутатові, який вніс законопроект. Це питання до Президента і до громади України . А Ви це хочете? А ми розуміємо в якому суспільстві ми хочемо жити?», – написав Віктор Балога у своєму Facebook.

Коментарі

О
Один

Свобода слова вже придушена і придушив її саме Балога,як він сміє щось говорити по цьому питанню,якщо далеко не ідеальний і на своїх заангажованих інформаційних ресурсах не дозволяє людям висловлювати власну думку,яка не не співпадає з його і часто є проти нього,всі коментарі фільтруються і залишаються тільки ті,які "підходять".І він ще сміє говорити про придушення свободи слова!

DJ Юрко

до кукурудзи. і що тут такого?

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

у мене питання: передрук із фейсбуку фінансується з виборчого фонду кандидата? мені кажеться що спочатку ОВК а потім ЦВК має перевірити на яких умовах проходять повідомлення про даного кандидата. або маєте передрукувати з фейсбуку і дії інших кандидатиів і те що написали на своїй сторінці... так буде демократично))

Читайте також